Wozniacki slutter mod Serena Williams i Royal Arena

18. maj skal Caroline Wozniacki møde Serena Williams i Royal Arena, bekræfter arrangør.

De to veninder har mødtes på dansk jord en gang tidligere. Det gjorde de tilbage i 2015 i Herning, hvor danskeren trak sig sejrrigt ud af showkampen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Caroline Wozniacki, der er opvokset i Farum, indstiller officielt karrieren efter Australian Open i januar, men hun kommer til at spille en afskedskamp i Danmark efterfølgende.

18. maj skal Wozniacki møde superstjernen Serena Williams i en opvisningskamp i Royal Arena.

Læs også Caroline Wozniacki stopper karrieren

Det oplyser f Sports Group i en pressemeddelelse.

Det bliver en storslået aften, jeg aldrig vil glemme, det er jeg sikker på.

Caroline Wozniacki

- Tiden er kommet, hvor jeg stopper min karriere, og jeg glæder mig utrolig meget til at spille min allersidste kamp på hjemmebane foran et så stort publikum. Det bliver noget helt specielt, og en dag jeg ser virkelig meget frem til.

- Punktum for min karriere kan ikke foregå på bedre vis end på hjemmebane og mod tennissportens allerstørste kvindelige spiller nogensinde og så min veninde, Serena Williams. Det bliver en storslået aften, jeg aldrig vil glemme, det er jeg sikker på, siger Wozniacki i pressemeddelelsen.

De to veninder har mødtes på dansk jord en gang tidligere. Det gjorde de tilbage i 2015 i Herning, hvor danskeren trak sig sejrrigt ud af showkampen.

I WTA-regi har de to spillere mødt hinanden 11 gange, og deres seneste officielle møde ligger tilbage i 2014. Amerikaneren har vundet de ti af opgørene, mens danskeren står noteret for en sejr tilbage i 2012 i Miami.

Caroline Wozniacki meddelte i fredags, at hun stopper sin karriere på topplan efter Australian Open, der begynder 20. januar og varer frem til 2. februar.

Læs også Wozniacki forudså triumf som 10-årig: "Jeg bliver nummer et"

Derefter kan hun se tilbage på en flot karriere.

- Med 30 WTA-titler i single, en førsteplads på verdensranglisten i 71 uger, en sejr i sæsonfinalen, tre olympiske lege, hvor jeg blandt andet har båret mit fædrelands flag, og en grand slam-sejr i Australian Open har jeg opnået alt, jeg kunne drømme om på banen, skrev Caroline Wozniacki blandt andet, da hun meddelte sit forestående karrierestop.

/ritzau/

TV 2 Lorry besøgte Caroline i Farum, da hun endnu var en skolepige på 12 år. Også dengang drømte hun om at slå Serena Williams. Se indslaget her:

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik