Tivoli og Bakken udskyder sommeråbning på grund af coronavirus

Begge forlystelseshaver udskyder deres sommeråbning på grund af coronavirussens udvikling.

Sommeråbningen i Tivoli udskydes i stedet frem til 16. april. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Ritzau Scanpix

Rutsjebaner, radiobiler og candyfloss må vente lidt endnu.

Både Tivoli og Bakken har nemlig valgt at udskyde deres sommeråbning som følge af den aktuelle corona-epidemi.

Det oplyser forlystelseshaverne mandag i hver deres pressemeddelelse.

- Vi vælger at udskyde åbningen i lyset af de seneste skærpede forholdsregler med lukkede grænser og statsministerens generelle opfordringer til, at vi viser respekt for situationens alvor og ikke mødes i større grupper, siger Tivolis direktør, Lars Liebst, i pressemeddelelsen fra Tivoli.

Læs også Sådan skal du forholde dig, hvis du har billetter til et aflyst arrangement

Det var planen, at Tivoli skulle have åbnet den 2. april. Men sommeråbningen udskydes i stedet frem til 16. april.

Berørt Bakken-direktør

Den officielle åbning af Dyrehavsbakken nord for København var planlagt til fredag 3. april, men den er i stedet udskudt til torsdag 30. april.

- På Bakken er vores vigtigste og højeste prioritet gæsternes og medarbejdernes sikkerhed. Vi følger derfor udviklingen af coronavirus meget tæt. Vi har på baggrund af den seneste udvikling og udmeldinger fra regeringen og sundhedsmyndighederne valgt at udskyde Bakkens åbningen fra den 3. april til torsdag den 30. april, siger Bakkens administrerende direktør, Nils-Erik Winther, i Bakkens pressemeddelelse.

Alle arrangementer og aktiviteter i løbet af april måned på Bakken vil i det omfang, det er muligt, blive rykket til et senere tidspunkt, oplyses det.

Læs også Gadefestivalen Distortion udsættes som følge af coronavirus

I løbet af de kommende dage sørger Bakken for at kontakte de gæster, der har booket et arrangement på Bakken i perioden 3. til 29. april,

- Vi er meget berørte af situationen og kede af at måtte skuffe alle jer, der havde glædet sig til at opleve påsken på Bakken, men vi glæder os meget til, at vi forhåbentlig kan byde jer velkommen til sæson 2020 på Bakken fra torsdag 30. april, siger Nils-Erik Winther.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik