Superheldigt: Lottomillion nær røget i skraldespand

En 66-årig kvinde fra København er formentlig særdeles glad for, at hun ikke lyttede til sine instinkter

Nogle gange er man heldig på mere end en måde. Det kan en 66-årig kvindelig Lotto-spiller fra København skrive under på.

For en Lotto-kupon kan være penge værd, selv om talkombinationerne ikke udløser en gevinst. Hver uge udlodder Danske Spil 2 gange 1 million kroner til Lotto-spillerne - den såkaldte Millionærgaranti. Og det var lige præcis den, vores heldige københavnske spiller, havde fingrene i.

Men hun vidste intet om Millionærgarantien og var derfor tæt på at smide kuponen ud. Ikke en - men to gange.

Ledte efter en skraldespand

- Det er lidt vildt at tænke tilbage på. Jeg havde tjekket, om der var nogle rigtige tal, og der var vist kun to rigtige og derfor ingen gevinst. Jeg var på vej ind for at handle, og havde kuponen med mig, så jeg ville finde en skraldespand. Men der var ikke lige nogen på parkeringspladsen, så jeg puttede kuponen ned i tasken igen. Da jeg kom ind i butikken, tænkte jeg, at nu jeg var der, kunne de da godt lige køre den igennem terminalen. Jeg havde absolut ingen forventninger. Så da pigen i kiosken siger, at der er en gevinst, der er større end hun kan udbetale, bliver jeg meget forundret. Jeg spørger, hvor meget det er – og hun siger, at hun ikke er sikker, men at det kan være flere tusinde kroner, fortæller den anonyme kvinde ifølge Danske Spil.

Men pengene var langt fra hjemme endnu. For kvinden drog hjem med sin Lotto-kupon, og her forsøgte hun at logge sig på Danske Spils hjemmeside for at opklare, hvad det egentlig var, hun havde vundet.

Men ak - siden var nede på grund af IT-opdateringer, så hun anede stadig intet om værdien af den krøllede kupon.

- Der tænker jeg igen. Der er sikkert ikke noget på, så nu smider jeg den ud, siger hun med et stort grin, fortæller hun.

Datter overtalte mor

Kvinden nåede dog at tale med sin datter, der overtalte hende til at bruge god, gammeldags teknologi - telefonen - så hun kunne ringe til Danske Spil: Og her lød budskabet, at hun var den heldige vinder af en million kroner.

- Jeg bliver helt hvid i hovedet, og forstår ingenting. Jeg tror, jeg spørger, om det er rigtigt ti gange eller sådan noget, siger kvinden.

Hun arbejder stadig, og det har hun tænkt sig at blive ved med - og så skal gevinsten fejres, når coronakrisen er overstået.