Flere gader kan blive spærret af: ”Lad bilen stå hjemme onsdag”

Københavns Politi forventer, der dukker mange glade mennesker op til den store fejring af Jonas Vingegaard onsdag. Derfor råder de til, at man lader bilen være hjemme.

Onsdag bliver Jonas Vingegaard hyldet i København, når han kører gennem byen i åben bil med slutdestination på Rådhuspladsen. 

Derfor bliver København atter indtaget af glade, gule cykelfans i store mængder, og udsigten til menneskemylder ved særligt Rådhuspladsen og Tivoli får nu Københavns Politi til at komme med en opfordring på Twitter.

- I morgen skal Jonas Vingegaard hyldes, og vi forventer derfor mange glade mennesker i bybilledet, og at flere gader ved Rådhuspladsen og Tivoli kan blive spærret af. Vi opfordrer til, at du tager cyklen eller det offentlige ind for at deltage i hyldesten, skriver de på Twitter.

Hvis du i stedet har planlagt, at fejre vores danske Tour de France-vinder langs ruten fra Amager til Rådhuspladsen, så opfordrer politiet til, at du bliver på fortovet, så du ikke er til gene for den øvrige trafik.

Gode arbejdsvilkår for lommetyve

Med en stor menneskemængde samlet på Rådhuspladsen, så byder pladsen på gode arbejdsvilkår for lommetyve g tricktyve, oplyser Københavns Politi.

- Husk derfor at lægge dine værdiggenstande i lukkede lommer og tasker, skriver de på Twitter.

Vil du undgå, at blive offer for tricktyveri, så kan du læse om forskellige slags tricktyverier herunder.

Papirtricket:

Dansetyven:

Den klassiske lommetyv: