Corona-smitte på populær natklub: Har du været der?

En person, der har vist sig at være smittet med coronavirus, var torsdag 5. marts på Søpavillonen i København.

En person smittet med coronavirus opholdt sig torsdag aften på den populære natklub Søpavillonen i København.

Det får nu Styrelsen for Patientsikkerhed til at opfordre personer, der har været til stede, til at blive hjemme i 14 dage.

Det skriver styrelsen i en pressemeddelelse.

Den smittede person orienterede søndag Styrelsen for Patientsikkerhed om at have været til stede på Søpavillonen torsdag 5. marts 2020 mellem kl. 23 og 02.

Den smittede er i isolation, og kendte tætte kontakter til den smittede er allerede blevet kontaktet af Styrelsen for Patientsikkerhed og sat i frivillig hjemmekarantæne.

Tag ikke på sygehuset

Har man været til stede på Søpavillonen i det pågældende tidsrum, bør man blive hjemme i 14 dage efter besøget – også selvom man på nuværende tidspunkt ikke har symptomer, skriver styrelsen.

Officiel udtalelse fra Simon Frank, medejer, Søpavillonen

Hvis du har været til stede på Søpavillonen torsdag aften og har feber, hoste eller åndenød, skal du ringe til egen læge eller vagtlægen og oplyse, at du har været på Søpavillonen i samme tidsrum som en person smittet med coronavirus.

Styrelsen for Patientsikkerhed understreger, at man under alle omstændigheder ikke skal besøge sygehuse og plejecentre, da der her er personer, som vil være særligt udsatte, hvis de bliver smittet med covid-19.