Sheraz Mudassar: Tingbjerg er et godt sted at vokse op

Femte afsnit af TV 2 Lorrys portrætserie JA, jeg bor i Tingbjerg handler om Sheraz, der er iværksætter, studerende og træt af Tingbjergs ry.

Sheraz Mudassar er født i Pakistan, men flyttede til Danmark som tre årig, fordi hans far havde fået arbejde her. I dag bor hele Sheraz’ familie i Tingbjerg, hvor han er vokset op.

- Det er et ret fedt område, masser af grønt, masser af aktiviteter. Mange legepladser. Det er virkelig dejligt at vokse op her, fortæller han i det miniportrættet som kan ses øverst i denne artikel og som i aften vises på TV 2 Lorrys tv-kanal klokken 22.40.

Sheraz Mudassar læser på RUC og samtidig har han startet virksomheden B-N1C3 sammen med tre andre unge mænd fra Tingbjerg. B-N1C3 laver blandt andet t-shirts og caps med antimobbe budskaber.

I denne uge har mediernes fokus igen været rettet mod Tingbjerg, hvor Kaj Bageri i weekenden blev udsat for groft hærværk og nu står til at lukke. Det ærgrer Sheraz, at det er de dårlige historier, der får lov at tegne billedet af hans bydel i det nordvestlige København.

- Det er slet ikke det samme billede, jeg får af Tingbjerg i nyhederne og når jeg selv bor i Tingbjerg. For eksempel hvis der sker noget en kilometer herfra, så siger de; ”det er lige en kilometer fra Tingbjerg”. Altså det er ret komisk, at de hele tiden skal nævne Tingbjerg, når der sker noget dårligt og ikke noget godt. Det er vi ret trætte af her i Tingbjerg, siger Sheraz.

TV 2 Lorry sætter med serien JA, jeg bor i Tingbjerg fokus på det flertal af beboere i Tingbjerg, som hverken er kriminelle eller lever i parallelsamfund, men som lever helt almindelige liv – og som er glade for at bo i Tingbjerg trods bydelens ry og rygte.

Du kan frit se hele serien her

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Børnehjem magtanvendelse

Magtanvendelser mod anbragte børn og unge bliver ikke indberettet

Silas

Drenge fra børnehjem oplevede vold og trusler fra de ansatte, så begyndte de at filme alt med mobiltelefon

20210226-105352-L-1920x1277we

playOverborgmesterkandidat "fik kaffen galt i halsen", da hun så nyt nattelivs-udspil

acdb5ca2-de8f-452c-a7d2-b8a65843a1b8

Københavns Universitet forbyder tema i introuge

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere