God nyhed til håbefulde metal-heads: Metallica spiller i aften

Heavy metal-bandet Metallica er klar til endnu en koncert i Royal Arena tirsdag aften. Søndagens koncert blev aflyst på grund af sygdom hos forsanger James Hetfeild.

James Hetfield, der er forsanger i Metallica, har fået det bedre. Derfor spiller Metallica som planlagt i aften Foto: Nils Meilvang / Scanpix

Har du været nervøs for, om din koncertbillet til Metallica-koncerten i aften i Royal Arena var lidt ligegyldig?

Så kan du ånde lettet op nu. Bandet, der går som verdens største indenfor musikgenren heavy metal, melder sig nemlig klar til endnu en koncert i aften. 

Sådan så det ud, da Metallica - som det første band nogensinde - indtog Royal Arena den 3. februar 2017 Foto: Nils Meilvang / Scanpix

Det skriver en talsmand på bandets hjemmeside og på Twitter med ordene:

The February 7th show is ON! See you there!

Koncerten den 5. februar blev aflyst og udskudt indtil 2. september, da forsanger James Hetfield blev syg. Han blev tilset af en læge, der gav ham strenge ordrer om ikke at synge en eneste strofe søndag. 

Læs også Skuffet Metallica aflyser koncert: Forsanger må ikke synge

I en pressemeddelelse lovede bandet, at de ville overvåge forsangerens helbred på dag-til-dag basis, og tilsyneladende har James Hetfield nu fået helbredet og stemmen i så god forfatning, at han igen kan skrige de berømte strofer:

"Exit: light - Enter: night - Take my hand - We're off to never never land" fra Enter Sandman, der for første gang så dagens lys i 1991 på det legendariske album "The Black Album".

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?