Fitness World fanget i pinlig bommert: 'Det er sgu en ommer'

Fitnesskædens nye center i Vanløse havde fået topkarakterer før åbningen. Men så begyndte flere brugere at undre sig over, hvor karaktererne kom fra.

Der bliver i disse dage gjort tykt grin med et nyt Fitness World-center i Vanløse.

Centeret åbnede torsdag den 12. oktober, men allerede flere dage forinden er det væltet ind med topkarakterer til centeret på dets Facebook-side.

Det har vakt en del undren blandt mange brugere, og det viser sig nu, at det er de ansatte, der har givet centeret de positive anmeldelser.

Det skriver Ekstra Bladet.  

'Det er sgu en ommer'

Mange kunder beskylder nu centeret for at være uærlig over sine kunder. En af dem er Morten Nielsen, som skrev en offentlig klage på fitnesscentrets Facebook-side.

-Det er lige godt imponerende, at I har fået fire anmeldelser på fem stjerner, inden I har åbnet centeret. Hvad der er endnu mere suspekt er, at alle anmeldelserne kommer fra folk, der er ansat i Fitness World. Det er sgu en ommer... Lad nu bedømmelserne være objektive, i stedet for at I snyder til at starte med, skrev Morten Nielsen.

Kæde er enig i kritik 

Han får opbakning fra flere andre brugere. En af dem kalder eksempelvis centrets handling for ’useriøs’.

Fitness Worlds pressemedarbejder, Charlotte Nordland, siger til Ekstra Bladet, at hun er enig i kritikken.

- Jeg er helt enig med brugeren, og beklager det meget. Vores medarbejdere skal selvfølgelig ikke anmelde et center, som ikke er åbnet.

Hun fortæller, at medarbejderne har gjort det, fordi de er stolte af deres nye center, og at det ikke er repræsentativt for kædens centre at skamrose sig i deres ratings.

- Generelt synes jeg, det er i orden, at vores personale anmelder centrene. Over tid vil deres anmeldelser også udligne sig med alle de andres, så det bliver repræsentativt. Men det er klart, at når centeret ikke er åbent for andre, så skal de ikke gøre det.