Fitnessinstruktør filmede smukke kvinder i omklædningsrummet

En 22-årig instruktør-elev er blevet bortvist fra Helsinge Fitness efter blufærdighedskrænkelse.

Arkivfoto: Gerningsmanden forklarede, at han spontant besluttede sig for at filme kvinderne, da han synes den ene var smuk. Foto: Shutterstock

To unge kvinder på henholdsvis 19 og 21 år opdagede pludselig en hånd med en mobiltelefon stikke frem over et af skabene i omklædningsrummet i Helsinge Fitness.

Det viste sig, at en 22-årig mandlig instruktør-elev filmede kvinderne i omklædningsrummet. Det skriver Frederiksborg Amts Avis. Ifølge avisen blev instruktøren straks bortvist og episoden blev efterfølgende politianmeldt. 

Læs også Mand onanerede foran 16-årig på sti: Politiet søger hjælp

Episoden fandt sted den 17. marts om formiddagen og gerningsmanden forklarede dengang til politiet, at han spontant besluttede sig for at filme kvinderne, da han synes den ene var smuk. Den 22-årige blev sigtet og tiltalt for blufæridghedskrænkelse. 

Nu har manden været for retten. Her tilstod han hele forløbet. Han forklarede i retten, at det var en pludselig indskydelse, der fik ham til at filme kvinderne, samt at optagelsen, som blev slettet bagefter, kun havde varet få sekunder.

Den 22-årige mand har som straf fået seks dagbøder á 500 kroner. 

Læs også Anholdt på festival: Lavede skjulte optagelser af tissende kvinder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik