Agger: Golf og galla skal samle penge til udsatte Vestegns-børn

Velgørenhedsgolf og galla skal samle penge til udsatte børn på Københavns Vestegn. Bag indsamlingen står tidligere statsminister og tidligere fodboldspiller.

Den tidligere fodboldstjerne Daniel Agger og den tidligere danske statsminister Helle Thorning-Schmidt går nu sammen for at indsamle penge til velgørenhed.

Pengene skal samles ind gennem et golf- og gallaevent kaldet "Agger for Charity", som afholdes i København den 17. juni.

quote Jeg har været privilegeret i mit liv. Har altid haft folk omkring mig til at bakke op. Sådan går det ikke for alle

Daniel Agger

- Jeg har været privilegeret i mit liv. Har altid haft folk omkring mig til at bakke op. Sådan går det ikke for alle. Nogle har brug for hjælp og et skub i den rigtige retning. Det er grunden til, at jeg tager dette initiativ, fortæller Daniel Agger, der stoppede sin aktive karriere for et lille år siden og nåede 75 landskampe for Danmark. 

Til golf- og gallaeventen har en række sports- og kulturpersonligheder med flere Liverpoolstjerner i spidsen sagt ja til at deltage. Golfturneringen spilles på Royal Golf Copenhagen, der ligger på Amager, mens galla-delen senere på dagen vil blive afholdt kort derfra på Hotel Crown Plaza i Ørestad.

Helle Thorning-Scmidt: "Det dér skal vi bare gøre"

- Da jeg fik ideen til arrangementet, kontaktede jeg med det samme Helle Thorning-Schmidt. Vi mødtes første gang i forbindelse med fodbold i Brøndby og har bevaret kontakten efter at jeg stoppede med at spille, siger Daniel Agger og tilføjer:

quote Hun skulle ikke bruge mange sekunder, før hun sagde: ”Det dér skal vi bare gøre."

Daniel Agger

- Hun skulle ikke bruge mange sekunder, før hun sagde: ”Det dér skal vi bare gøre."

Helle Thorning-Schmidt er i dag CEO for Save the Children International og glæder sig over, at hun og Daniel Agger kan gå sammen arrangementet.

- Alle børn i verden fortjener en tryg barndom og en fremtid som en del af fællesskabet. Ingen må efterlades tilbage. Det er en ære for os at få lov til at være en del af arrangementet i København den 17. juni, siger Helle
Thorning-Schmidt og fortsætter:

- På den måde får Red Barnet i Danmark tilført midler til sine vigtige aktiviteter, der er med til at gøre en forskel for mange børn og unge. 

Penge skal gå til Københavns Vestegn

Overskuddet for "Agger for Charity" går til Red Barnets arbejde med at hjælpe børn og unge fra udsatte familier fra Københavns vestegn ind i fællesskabet i fritidslivet.

Den målrettede indsats skal hjælpe børn med at gå til fritidsaktiviteter. Mange af børnene har det vanskeligt i skolen og derhjemme, og de er ensomme efter skoletid.

Daniel Agger en selv en ægte vestegnsdreng, som nød godt af at et og solidt fritidsliv med andre børn og unge. Den mulighed vil han gerne give videre til andre.

quote Det er mit håb og min ambition, at vi på den måde vil i stand til at tilføre Red Barnet i Danmark et fint beløb

Daniel Agger

- Det er mit håb og min ambition, at vi på den måde vil være i stand til at tilføre Red Barnet i Danmark et fint beløb og således
hjælpe nogle af de børn, der ikke har været ligeså heldige som os andre, siger Daniel Agger, der allerede nu har mødt stor velvilje hos danske virksomheder.

- I forbindelse med gallaen afholder vi også en auktion over nogle spændende emner, siger Daniel Agger.

Verdensstjerner til København

På gæstelisten til velgørenhedseventen vil de tre Liverpool-koryfæer Steven Gerrard, Jamie Carragher og Robbie Fowler deltage.

Desuden deltager golfspilleren Thomas Bjørn og bokseren Mikkel Kessler også ved "Agger for Charity", mens Suspekt, DAD og Phlake står for den musikalske del af underholdningen under gallaen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Mangel på servicehunde

playMangel på servicehunde rammer Mathias: "Jeg frygter, at hunden ikke kommer"

20180419-170125-l-1920x1277we.jpg

Supermarked har problemer med unge uden mundbind - sender appel til forældre

Udklipmurer fra Brøndby

Murer fra Brøndby får lov at blive i Danmark, mens klagesag behandles

Fakkeloptog Helsingør

Hundredvis af borgere støttede caféejer i fuldstændig stilhed

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere