Først blev de snydt - men nu jubler de i Rosenhøj

De unge spillere fra Rosenhøj Boldklub skal alligevel på træningslejr efter flere donationer fra private og virksomheder.

For en uge siden hang de gevaldigt med mulen i spillertruppen hos U19-holdet i Rosenhøj Boldklub, efter at rejsearrangøren af holdets træningslejr i Malaga var gået konkurs.

Spillerne havde tilsammen indbetalt 85.000 kroner - penge som med stor sandsynlighed er tabt.

Men nu har piben fået en anden lyd. På grund af mange forskellige donationer fra både private og virksomheder, har holdet nu fået skovlet nok penge ind til en ny tur.

- Vi er så glade. Vi skal på træningsophold i Alicante, hvor der selvfølgelig er fokus på fodbolden, men også det sociale, og det glæder vi os utrolig meget til, siger holdets anfører Sander Oliver Øverås.

Holdet skulle efter planen være taget til Malaga i dag, men erstatningsrejsen er udskudt til maj.

Udover en masse private donationer har virksomheder som llse Jacobsen sponseret 10.000 kroner og Almaco APS har sponseret 5000 kroner. Spies har desuden lovet at dække en stor del af rejsen.

I tilfælde af, at Rosenhøj Boldklub får donationer ind, der overstiger de 85.000 kroner, de selv betalte, så går overskuddet ikke til klubben selv.

- Vi vil give pengene til velgørende formål, hvis vi når op over den udgift som drengene har haft. Rosenhøj Boldklub skal ikke tjene på det. Så der finder vi et velgørende formål, som vi vil støtte, sagde klubbens kasserer Steen Eiberg-Jørgensen for et dage siden til TV 2 Lorry.

Rosenhøj Boldklub oplyser endvidere, at man fortsat opretholder politianmeldelsen mod rejsearrangøren, der gik konkurs, og at sagen kører videre med krav om at få pengene retur. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Hvidovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere