Advarsel: Brug ikke denne rejsearrangør

Fodboldklubben Rosenhøj Boldklub er blevet snydt af rejsearrangøren "Fodbold og Event". Mere end 85.000 kroner er væk, og arrangøren er forsvundet.

16 skuffede fodbolddrenge fra Rosenhøj Boldklubs U19 hold skulle her i April have været på træningslejr i Malaga. Turen var bestilt og betalt, men er blevet aflyst af mystiske årsager.

quote Alle drengene har betalt 5000 kroner hver, og vi sendte den sidste betaling afsted den 1. marts. Siden da har vi faktisk intet hørt fra arrangørern.

Bent Petersen, Holdleder, Rosenhøj Boldklub

Rejsearrangøren "Fodbold og Event" er pist forsvundet, og det samme er mere end 85.000 kroner, som Rosenhøj Boldklub havde betalt for træningslejren.

- Alle drengene har betalt 5000 kroner hver, og vi sendte den sidste betaling afsted den 1. marts. Siden da har vi faktisk intet hørt fra arrangørern. I tirsdags begynder vi så at gå hårdt til værks og bombarderer arrangøren med mails og opkald , siger Bent Petersen, der er holdleder for Rosenhøj Boldklubs Talent U19 hold.

Men lige lidt har det desværre hjulpet. "Fodbold og Event" er forsvundet, og det samme er ejeren - en Gert Kristensen, som på selve tilbududssiden står som arrangøren. Men "Fodbold og Event" har lukket sin side på Facebook, og TV 2 Lorry har heller ikke kunne få kontakt til Gert Kristensen.

quote Jeg måtte fortælle drengene i torsdags, at der ikke bliver en tur. Jeg spurgte dem, om de kender Stein Bagger. Det gjorde de selvfølgelig. Og så sagde jeg, at det var sådan en type vi desværre var rendt ind i.

Bent Petersen, Holdleder, Rosenhøj Boldklub

- Jeg måtte fortælle drengene i torsdags, at der ikke bliver en tur. Jeg spurgte dem, om de kender Stein Bagger. Det gjorde de selvfølgelig. Og så sagde jeg, at det var sådan en type vi desværre var rendt ind i, siger Bent Petersen fra Rosenhøj Boldklub.

Ønsket om at komme på træningslejr med fodboldholdet er ikke blevet mindre trods den uheldige oplevelse, så i stedet er Rosenhøj Boldklub begyndt at samle penge ind for at kunne komme afsted.

På deres Facebook-side spørger klubben om hjælp fra alle, der vil sende et par varme tanker og bidrage til at give drengene en glædelig overraskelse.

- Der er selvfølgelig ikke noget vi hellere vil end at holde drengene og deres forældre ’skadesfri’ og lade dem slippe for at betale en ny tur, siger Bent Petersen.

I vores nyhedsudsendelse kl. 19.30 i aften kan du høre mere om fodboldklubbens bitre erfaringer - og opfordring til andre om at tjekke efter en ekstra gang, hvis man bestiller en lignende rejse.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Hvidovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere