Efterlyst belgisk turistbus set i Kokkedal

Københavns Politi søger fortsat en belgisk turistbus, som blev stjålet onsdag. Bussen er senest set i Kokkedal onsdag nat.

Københavns politi har frigivet dette billede af den forsvundne bus

Københavns Politi leder fortsat efter den efterlyste belgiske turistbus, der onsdag blev stjålet. Politiet oplyser på Twitter, at bussen senest er set i Kokkedal onsdag morgen omkring klokken 04.30, hvor bussen kørte mod nord.

Københavns Politi opfordrer borgere til at kontakte dem, hvis de har set bussen.

Den belgiske turistbus er forsvundet på tredje døgn og politiet bruger fortsat mange mandskabstimer i forsøget på at lokalisere bussen, som blev stjålet i København.

Bussen stod parkeret på Ingerslevsgade på Vesterbro i København, ikke langt fra Hovedbanegården.

Det vurderes, at den forsvandt i tidsrummet mellem klokken 22 tirsdag aften og klokken 07 onsdag morgen. Bussen har registreringsnummeret 1-DIA-309.

Læs også Politi leder stadig talstærkt efter stjålet bus

I en pressemeddelse skrev politiet onsdag, at de med det seneste års begivenheder i Europa in mente, gerne vil have lokaliseret bussen hurtigst muligt.

Men i samme forbindelse understregede politiet, at de ikke har indikationer, der peger på andet, end at der er tale om brugstyveri.

Onsdag fortalte vagtchef hos Københavns Politi, Henrik Stormer til Berlingske, at bussen var "most wanted", samt at der bliver ledt massivt efter den. I følge Berlingske bliver helikopteren, som politiet anvender mod bandekonfliten, brugt til at lede efter køretøjet.

Har du oplysninger, som kan hjælpe, kan du kontakte Københavns Politi på 114.

Læs også Politiet leder efter stjålen bus med helikopter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik