Politiet bad om hjælp til at finde Jack og Jytte - nu er de fundet

Politiet efterlyste tidligere to ældre, demente borgere på den københavnske vestegn. Nu takker politiet fra hjælpen, efter begge er fundet

Arkivfoto. Foto: Christian Lindgren - Ritzau Scanpix

OPDATERING: Københavns Vestegns Politi oplyser, at både Jack og Jytte er fundet i god behold. 

Københavns Vestegns Politi beder torsdag morgen offentligheden om hjælp til at finde to demente borgere.

Der drejer sig om to separate efterlysninger: I det ene tilfælde en ældre kvinde fra Taastrup og i det andet en ældre mand fra Brøndby Strand.

- Vi søger Jack på 77 år som er gået fra hjemmet i Kisumparken. Han er dement, ca. 190 cm, iført rødternet skjorte, sort trøje, cowboybukser, sorte sko. Han er godt gående, så han kan være nået langt, skriver politiet på Twitter.

Læs også 10 tegn på, din pårørende måske er dement

Hvor er Jytte?

Kort tid efter, at politiet efterlyste Jack fra Kisumparken i Brøndby Strand, fulgt de op med efterlysningen en af en den ældre kvinde fra Taastrup.

- Vi efterlyser også Jytte på 79, som er gået fra Lindehaven i Taastrup, Hun er også dement, 170 cm, kraftig, kort sort hår og iført rød bluse, sort nederdel m/blomstermotiv, lysegrå sko.

Politiet sendte efterfølgende udsendt et foto af Jytte, hvor de samtidig gør opmærksom på, at hendes hår er gråt og ikke sort. 

Ud på eftermiddagen meddeler politiet på Twitter, at de har fundet Jytte i god behold. Hun tilses af ambulancepersonale og er herefter på vej retur. 

Hvis man har set Jack, der stadig mangler, bedes man kontakte politiet på telefonnummer 114. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik