Victor bad om penge til klassefest, men fik nej: Nu giver borgmesteren pizza i stedet

Victor, der går i 0. klasse i Halsnæs Kommune, skrev et brev til borgmester Steffen Jensen (S), hvori han bad om penge til at holde en klassefest - borgmesteren er nu kommet med et modsvar.

Da Victor, der går i 0. klasse på Hundested Skole, for nylig sendte et brev til Halsnæs' borgmester, Steffen Jensen (S), regnede de færreste nok med, at han ville få den store respons.

I brevet beder Victor borgmesteren om 5000 kroner til en klassefest, og det var så charmerende, at Steffen Jensen valgte at dele det på sin Facebook-side - og efter at vi her på TV 2 Lorry skrev om det - er historien om Victors brev blevet bredt ud.

Borgmesteren afviste allerede fra start, at Victor og hans klasse skulle have kolde kontanter, men Steffen Jensen havde i stedet andre planer i baghånden. Efter en uges tid i tænkeboks, har han nu valgt at invitere skolens tre 0. klasser på pizza, sodavand og saltstænger onsdag den 10. juni.

- Jeg synes, at Victor skulle have en personlig hilsen, hvor jeg samtidig tænkte, at jeg kunne spise pizzaer med børnene. Så derfor vil jeg overraske dem i morgen, siger Steffen Jensen til TV 2 Lorry.

Borgmesteren ser nu frem til at møde børnene og samtidig give Victor noget positiv respons på brevet. 

- Det skal nødigt handle om, at her kommer borgmesteren. Jeg kommer egentlig for at følge op på Victor og sige til ham, at det var kanon det, som han sendte, og samtidig vil jeg gerne ønske børnene en god sommerferie, siger han.

Arrangementet sker på det lokale sted Asserbo Grillen, som giver pizzaer og sodavand til borgmesteren, lærerne og eleverne fra skolens tre 0. klasser.  

Skoleleder er begejstret for arrangementet

Victors tanke var, at alle skolens klasser sammen kunne holde en stor sommerfest med sang og dans, men grundet coronakrisen kan det ikke lade sig gøre.

Og af flere grunde kunne borgmesteren ikke bare give 5.000 kroner til klassen, da det ikke ville være forsvarligt overfor andre skoleklasser i Halsnæs Kommune. Derfor kom borgmesteren på at holde pizza-arrangementet.

Malene Nyenstad, der er skoleleder på Hundested Skole, har sagt ja til tilbuddet fra borgmesteren, så eleverne kan komme ud og spise pizza i skoletiden.

- Jeg synes, at det er rigtig fint. Jeg er meget glad, når vores børn og unge viser handlekraft, som Victor har gjort. Og så er det godt, at vi har en borgmester, der reagerer på brevet, siger hun til TV 2 Lorry.

Brevet fra Victor har fået flere til at reagere på Facebook, og derfor er der blevet startet en indsamling, så måske får Victor og hans kammerater alligevel doneret penge til en fest.

Donationerne skal gå igennem Malene Nyenstad, og hun vil gerne tage imod pengene, så festen forhåbentlig kan blive stablet på benene i det nye skoleår.

- Jeg synes, at det er ret fantastisk, at folk på den måde bakker op, når der er en dreng, der skriver sådan. Og det vil vi gerne bakke op om, så Victor kan holde den her fest, siger hun.

Malene Nyenstad siger, at hun håber på, at Hundested Skole kan åbne det nye skoleår op med sådan en fest, som Victor drømmer om.

Herunder kan du læse Victors brev til borgmesteren.

Her er brevet som Victor fra 0. klasse sendte til borgmester Steffen Jensen (S) i Halsnæs Kommune. 
Her er brevet som Victor fra 0. klasse sendte til borgmester Steffen Jensen (S) i Halsnæs Kommune. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Børnehjem magtanvendelse

Magtanvendelser mod anbragte børn og unge bliver ikke indberettet

Silas

Drenge fra børnehjem oplevede vold og trusler fra de ansatte, så begyndte de at filme alt med mobiltelefon

6e3cce56-fb7c-4499-891a-79fda1d9d8ec

'Jeg forstår ikke, at sådan nogle som dig ikke bruger kørestol' - 35-årig med handicap overfuses på gaden

20210226-105352-L-1920x1277we

playOverborgmesterkandidat "fik kaffen galt i halsen", da hun så nyt nattelivs-udspil

Halsnæs

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere