Pige fik flaske i hovedet i tog: Nu siger ung mand undskyld

Efterlysningen virkede. Søndag fik Maria Amalie Abildtrup og hendes 16-årige datter besøg af en meget flov og ulykkelig flaske-kaster.

Privatfoto af Maria Amalie Abildtrups 16-årige datter, efter hun fik en flaske i hovedet.

Privatfoto af Maria Amalie Abildtrups 16-årige datter, efter hun fik en flaske i hovedet.

1 af 2

Maria Amalie Abildtrup eftersøgte lørdag vidner til en episode, der udspillede sig fredag aften i et lokaltog mellem Hundested og Frederiksværk. 

Hendes 16-årige datter var med toget sammen med en stor gruppe jævnaldrende. De var på vej til årets første fest på gymnasiet, og togturen udviklede sig til en slags forfest.

Han siger, at han var så fuld, at han ikke kan huske noget - overhovedet. 

Maria Amalie Abildtrup

Det hele blev dog pludseligt afbrudt for den 16-årige, da hun fik en flaske i hovedet og begyndte at bløde kraftigt. Hun havde fået hul i hovedet og kom på skadestuen.

Ingen havde dog tilsyneladende set, hvor flasken kom fra, og det fik Maria Amalie Abildtrup til at efterlyse vidner i facebookgruppen "Halsnæs Hjælp Hinanden". Hun ville gerne vide, om der var tale om en bevidst handling eller ej. 

Ung mand mente at det kunne være ham
Efterlysningen gav pote. Lørdag eftermiddag tikkede der nemlig en privat besked ind fra en ung mand, der mente, at han kunne være den skyldige.

Privatfoto af Maria Amalie Abildtrups 16-årige datter, efter hun fik en flaske i hovedet. Foto: Privat foto

Søndag ved middagstid kom han så forbi og snakkede med Maria Amalie Abildtrup og hendes 16-årige datter.

- Han siger, at han var så fuld, at han ikke kan huske noget - overhovedet. Men en pige har fortalt ham, at det var ham, der gjorde det, fortæller Maria Amalie Abildtrup. 

Hun synes, det er flot af den unge mand at tage ansvar og melde sig selv. 

- Jeg er lettet og glad for, at han har henvendt sig. Det kræver mod at komme herhjem og sige undskyld. Han havde det tydeligvis dårligt med det hele, fortæller Maria Amalie Abildtrup.

Læs også 16-årig var på vej til fest med toget: Nu søger mor vidner

 Det kræver mod at komme herhjem og sige undskyld. Han havde det tydeligvis dårligt med det hele.

Maria Amalie Abildtrup

Vil ikke gå videre med sagen
Episoden er meldt til politiet, der behandler det som en voldssag og har oplyst, at der var overvågning i toget. 

Maria Amalie Abildtrup vil nu lade politiet gøre deres arbejde, så den unge mand ikke risikerer at tage skylden for noget, han ikke har gjort, når nu han ikke kan huske noget fra togturen. 

- Men hvis det viser sig, at det er ham, der har gjort det, så vil vi ikke anmelde ham. Min datter får ikke varige mén, og han kom selv herhjem og sagde undskyld. Han har fået sig en forskrækkelse og vil tænke sig bedre om fremover. Det må være nok, afslutter hun.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik