Voldsom oplevelse på P-plads: Mand set med pistollignende genstand

Politiet var mandag massivt til stede ved Greve Midtby Centret, da en mand blev set med en pistollignende genstand.

En 45-årig mand fra Greve fik sig mandag ved middagstid en ubehagelig oplevelse i sin bil, da han kørte på P-pladsen ved Greve Midtby Centret.

Her gik en anden mand ind foran bilen, hvorfor den 45-årige mand dyttede af ham.

Den anden mand rakte så "fuckfinger" tilbage, hvorefter han satte sig ind i sin egen bil og hev en pistollignende genstand frem.

Politiet søger vidner: "Vi tager det meget alvorligt"

Kl. 12.41 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om hændelsen fra den 45-årige mand, og de rykkede talstærkt ud til området. 

(Artiklen fortsætter efter tekstboksen.)

Politiets signalement af manden

- Vi vil stadig gerne i kontakt med nogen, der har set optrinnet eller set bilen køre væk. Det, at man ser våben i det offentlige rum, tager vi meget alvorligt, fortæller Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

(Artiklen fortsætter under billedet.)

(Arkiv). Legetøjspistoler, som såkaldte softguns, der her bliver fremvist af politikommissær Lars Jørgensen fra Københavns Vestegns Politi, skaber ofte utryghed i bybilledet.
(Arkiv). Legetøjspistoler, som såkaldte softguns, der her bliver fremvist af politikommissær Lars Jørgensen fra Københavns Vestegns Politi, skaber ofte utryghed i bybilledet.
Foto: TV 2 Lorry

Det er uvist, om den pistollignende genstand var et ægte våben eller et legetøj.

Hos Midt- og Vestsjællands Politi er det ikke sjældent, at man får henvendelser fra borgere, der har set andre i bybilledet med pistollignende genstande, hvor det så viser sig at være legetøjspistoler.

- Det sker jævnligt, og måske er man ikke opmærksom på den utryghed, det kan skabe, hvis man render rundt med en softgun, forklarer Charlotte Tornquist. 

Ved du noget om sagen?