Pigegruppe gik amok på Bakken: Ansatte slået og hevet i håret

To medarbejdere i en af forlystelsesparkens boder blev overfaldet af en gruppe piger.

Det kan godt være, at der plejer at være liv og glade dage på Bakken. Men ikke alle forlystelsesparkens gæster kan tilsyneladende finde ud af at opføre sig ordentligt.

Det måtte to yngre medarbejdere i en af Bakkens boder sande, da de mandag eftermiddag klokken 16.19 blev overfaldet af en gruppe unge piger.

De to medarbejdere - en 18-årig pige og en 20-årig dreng - blev slået og revet i håret af pigerne, som efterfølgende forsvandt fra stedet, skriver Nordsjællands Politi i den offentlige døgnrapport.

Nordsjællands Politis pressevagt oplyser til TV 2 Lorry, at de var til stede efter overfaldet og afhørte de to medarbejdere i Bakkens samarit-telt.

- Det er sket på grund af en simpel uoverensstemmelse. De forurettede kender ikke pigerne, og vi har noget videoovervågning fra stedet, som vi nu skal have set igennem, siger politiets pressevagt til TV 2 Lorry.

13-årig overfaldet ved nærliggende togstation

Kort tid efter, klokken 16.35, fandt et andet overfald sted ved Klampenborg Station, som ligger tæt på Bakken.

Her blev en kun 13-årig dreng fra Rødovre overfaldet af en gruppe drenge, oplyses det endvidere i politikredsens døgnrapport.

Drengen blev blandt andet slået i hovedet med knytnæve og fik tildelt et spark i ryggen.

Nordsjællands Politis pressevagt har ikke yderligere oplysninger omkring sagen med den 13-årige udover det, der allerede står beskrevet i døgnrapporten.