Mand anholdt efter skud fra lejlighed på Frederiksberg

En oprevet mand havde med et jagtgevær forskanset sig i en lejlighed på Frederikberg. Efter flere timer blev han anholdt, da politiet trængte ind i lejligheden.

Københavns Politi var fredag aften til stede på Kong Georgs Vej på Frederiksberg, hvor en oprevet familiefar havde forskanset sig i en lejlighed med et jagtgevær.

Det oplyser Københavns Politi til TV 2 Lorry.

- Klokken 18.44 får vi en anmeldese om nogen, der er bekymret for et familiemedlem, som er i en lejlighed og formentlig i besiddelse af et jagtgevær. Men der er ikke nogen i familien, som er der, lød det tidligere på aftenen fra vagthavende.

Politiet oplyser, at der blev afgivet to skud inde fra lejligheden, men der ikke nogen, hverken politi eller cvilie, som er blevet ramt.

Beruset og bevæbnet

Politiet kunne i starten ikke komme ind til manden, men var i dialog med ham igennem døren, hvor de forsøgte at tale ham til ro.

Andre medlemmer af familien kom ud af lejligheden, mens den tilsyneladende uligevægtige mand blev tilbage. Han var ifølge politiet beruset og i besiddelse af et gevær.

Artiklen fortsætter under billedet.

 
 
Foto: Presse-fotos.dk

Men efter et par timer trængte politiet ind i lejligheden omkring klokken 22.15, hvor manden blev anholdt.

- Vi har anholdt manden, der er 56 år gammel. Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse, hvordan vi trængte ind i lejligheden, siger politiets vagtchef.

Bidt af politihund

Den 56-årige blev efterfølgende kørt på hospitalet efter at være blevet bidt af en tjenestehund. Der skulle være tale om mindre skader, og hunden har det godt, skriver Ekstra Bladet.

Politiet skal nu undersøge sagen nærmere for at finde ud af, hvad der er årsag til episoden, og om manden skød mod politiet. Relevante beboere i området blev evakueret, mens det stod på.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Retten i Roskilde.

Mand erkender forsøg på voldtægt af børn via datingside

Skønhedsklinikken Cliuniq

Skønhedsklinik er nu sigtet 11 gange

Morten Jakobsen Men In Black i november 2020.

Han står bag Men in Black: - Kalder du mig inkompetent hooligan, har jeg ikke mere at sige til dig

Hærværk mod FCK-bus

FCK-bus overhældt med gul og blå maling kort før storkamp

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere