Mand anholdt efter skud fra lejlighed på Frederiksberg

En oprevet mand havde med et jagtgevær forskanset sig i en lejlighed på Frederikberg. Efter flere timer blev han anholdt, da politiet trængte ind i lejligheden.

00:36

Københavns Politi var fredag aften til stede på Kong Georgs Vej i flere timer. En mand havde forskanset sig i en lejlighed og affyret skud med et jagtgevær. Video: Presse-fotos.dk

Københavns Politi var fredag aften til stede på Kong Georgs Vej på Frederiksberg, hvor en oprevet familiefar havde forskanset sig i en lejlighed med et jagtgevær.

Det oplyser Københavns Politi til TV 2 Lorry.

- Klokken 18.44 får vi en anmeldese om nogen, der er bekymret for et familiemedlem, som er i en lejlighed og formentlig i besiddelse af et jagtgevær. Men der er ikke nogen i familien, som er der, lød det tidligere på aftenen fra vagthavende.

Læs også Tre mænd løsladt i sag om skudepisode

Politiet oplyser, at der blev afgivet to skud inde fra lejligheden, men der ikke nogen, hverken politi eller cvilie, som er blevet ramt.

Beruset og bevæbnet

Politiet kunne i starten ikke komme ind til manden, men var i dialog med ham igennem døren, hvor de forsøgte at tale ham til ro.

Andre medlemmer af familien kom ud af lejligheden, mens den tilsyneladende uligevægtige mand blev tilbage. Han var ifølge politiet beruset og i besiddelse af et gevær.

Artiklen fortsætter under billedet.

  Foto: Presse-fotos.dk

Men efter et par timer trængte politiet ind i lejligheden omkring klokken 22.15, hvor manden blev anholdt.

- Vi har anholdt manden, der er 56 år gammel. Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse, hvordan vi trængte ind i lejligheden, siger politiets vagtchef.

Bidt af politihund

Den 56-årige blev efterfølgende kørt på hospitalet efter at være blevet bidt af en tjenestehund. Der skulle være tale om mindre skader, og hunden har det godt, skriver Ekstra Bladet.

Politiet skal nu undersøge sagen nærmere for at finde ud af, hvad der er årsag til episoden, og om manden skød mod politiet. Relevante beboere i området blev evakueret, mens det stod på.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik