200.000 julelys tændt i Zoo: Julemanden fik hjælp af Pelle og Clara

7-årige Pelle og Clara hjalp i dag julemanden med at tænde 200.000 julelys i Zoologisk Have. Jul i Zoo varer frem til den 31. december.

Nissehuer, rensdyr og glade børn. I dag var der for alvor dømt julestemning i Zoologisk Have i København, da julemanden kom forbi og tændte havens mange julelys. 

Intet mindre end 200.000 julelys skulle tændes, men heldigvis for julemanden kunne det hele klares med hjælp fra et enkelt tryk på en stor detonator.

Til at trykke den store detonator i bund var julemanden sågar så heldig, at 7-årige Pelle og Clara - der var blandt de mange tusinde gæster til arrangementet - ville hjælpe ham med at få lysene tændt.

Efter en nedtælling fra tre til fem og så tilbage mod nul kunne knappen trykkes i bund, og de mange tusinder af julelys kunne tændes.

Julelysene markerer juleperioden i Zoo, der løber frem til og med den 31. december. Hver fredag, lørdag og søndag er der åbent til kl. 20.00 i perioden.

Hele juleprogrammet for haven kan læses på siden her

Åbningen af juleperioden markerede i dag samtidig et led i Zoos igangværende arbejde med at omdanne sig til en helårsforretning.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Frederiksberg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere