Lastbil har kilet sig fast: Tunnel er spærret

En chauffør undervurderede størrelsen på sit køretøj, da vedkommende ville køre gennem en tunnel.

En lastbil har kilet sig fast i Englandsvejstunnelen i retning mod Dragør.

Uheldet skete, da en lastbilchauffør med politiets ord "undervurderede køretøjets højde" og forsøgte at køre gennem tunnelen.

- Chaufføren har nok undervurderet hvor høj lastbilen var, så den kiler sig fast i starten af tunnelen og får ødelagt noget på lastbilen, så der er glaskår og plastik og så videre ud over det hele, siger vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Brix, til TV 2 Lorry.

Tunnelen er nu spærret på anden time, og man er ved at finde ud af, hvordan man får lastbilen væk derfra, forklarer vagtchefen videre.

Og det har skabt trafikalt bøvl, der dog er ved at løsne sig.

- Dem, der var på vej til Dragør, måtte finde en alternativ vej, og det har påvirket trafikken lidt. Al færdsel er væk derude fra, da vi har fået det dirigeret den anden vej rundt. Der er lidt længere rejsetid mod Dragør i bil. Trafikken oven på tunnelen kører dog fint, siger vagtchefen.

Der er heldigvis ikke sket skade på involverede personer.

- Der er ingen personskade. Det må så være den gode melding i det her, siger vagtchefen.

Arbejdet med at få fjernet lastbilen igen ligger nu hos Falck, hvor man er ved at vurdere, om det er nok at tage luften ud af lastbilens dæk, eller om der skal iværksættes yderligere tiltag for at få trafikken til at glide gennem tunnelen igen, oplyser politiet.

Københavns Politi kan ikke give en tidshorisont for, hvornår der igen er ryddet på stedet.

Indtil der igen er ryddet, opfordrer politiet til, at man tager kystvejen mod lufthavnen eller kører over Kongelunden, hvis man skal til Dragør.