Louises drabsmand er stadig fri: Politiet udlover stor dusør

Der bliver nu udlovet en dusør på 84.000 kroner til oplysninger, der kan føre til en opklaring af drabet på den 32-årige Louise Borglit i Herlev.

Foto: Scanpix

Det er penge fra en indsamling og to store bidrag fra private borgere, der nu skal hjælpe til opklaringen af drabet på Louise Borglit.

Den gravide kvinde blev dræbt, da hun fredag den 4. november sidste år gik tur med sin søsters hund i Elverparken i Herlev.

Gerningsmanden er stadig på fri fod, og politiet har endnu ikke haft et gennembrud i sagen. 

Læs også Politiet mangler gerningsmænd i flere af årets drabssager

- Vi arbejder fortsat intensivt med drabet fra Elverparken, men endnu har efterforskningen ikke båret frugt. Samtidig er vi overbevist om, at der sidder folk derude, der har mistanke til konkrete personer, siger politikommissær Ole Nielsen fra Københavns Vestegns Politi.

Vi er overbevist om, at der sidder folk derude, der har mistanke til konkrete personer

Politikommissær Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi

Dusøren på lidt over 84.000 kroner går til den eller de borgere, der kan give politiet oplysninger, der fører til en opklaring i sagen. Politiet håber, dusøren får folk, der sidder inde med oplysninger, til at stå frem.

Vi håber, at dusøren kan være et incitament for dem til at kontakte politiet i denne bestialske sag

- Vi håber, at dusøren kan være et incitament for dem til at kontakte politiet i denne bestialske sag. Vi er derfor utrolig glade for de bidrag, som borgere har givet, så vi kan udlove denne dusør, siger politikommissær Ole Nielsen. 

Læs også Drab i Elverparken: Højgravid brutalt myrdet med kniv og økse

Københavns Vestegns Politi kontaktes på telefonnummer: 43 86 14 48.

Blomster bliver lagt i Elverparken i Herlev lørdag d. 5 november 2016 på det sted hvor en 32-årig kvinde blev fundet død fredag dræbt af knivstik. Foto: Martin Sylvest / Scanpix

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik