Brøndby-direktør: Voldsmænd skal findes og straffes

Det var frivillige personer fra Brøndby Support, der søndag blev overfaldet ved et klubhus tæt på stadion.

Søndagens derby mellem Brøndby og FC København fik et trist efterspil, da tre personer blev overfaldet ved Brøndby Supports klubhus, Hytten, tæt på klubbens stadion.

Blandt de overfaldne var Brøndby Supports administrator og næstformand i Fanafdelingen, Peter Nielsen, oplyser Brøndby på sin hjemmeside.

Brøndby Support lagde efterfølgende et blodigt billede af næstformandens baghoved ud på Twitter.

- Det er rystende, og alle vores tanker og sympati går til Peter og de to andre, som blev overfaldet. Et angreb på Brøndby Support og de frivillige i deres eget klubhus er et angreb på fællesskabet, siger Brøndby IF's administrerende direktør, Ole Palmå.

Ingen er anholdt efter hændelsen, og politiet havde tidligere mandag ikke nogen formodning om, hvem der stod bag overfaldet.

- Politiet har nu påbegyndt en større efterforskning af overfaldene, og her bistår vi naturligvis med alle vores ressourcer for, at voldsmændene findes og straffes, siger Ole Palmå.

Support-formand afmonterer spekulationer

På sociale medier spekuleres der i, hvem der står bag overfaldene, og formand for Brøndby Support, der er fodboldklubbens officielle fanklub, Sarah Agerklint forsøger på Twitter at afmontere flere af spekulationerne.

Hun skriver blandt andet, at det ikke drejer sig om personer fra fangrupperingen Alpha, der har været meget i vælten - blandt andet for voldsepisoder - på det seneste.

Hun afviser desuden, at det skulle være FCK-fans, der stod for overfaldene.

Nye karantænesager

Brøndby har de seneste måneder været ramt af en lang række episoder med optøjer. Det har blandt andet ført til, at klubben ikke må have fans med til udebanekampe resten af 2022.

I jagten på at komme balladen til livs sætter klubben hårdt ind på at straffe uromagere med karantæner.

Sikkerhedschef Mickel Lauritsen oplyser, at der til derbyet blev oprettet en række nye karantænesager.

- Undervejs i kampen blev der anvendt pyro af tre individer, som vi fik hurtigt identificeret, og de kan alle tre se frem til at modtage længerevarende karantæner.


- Derudover var der fire personer, som forsøgte at bryde deres karantænedomme, men dem fik vi også identificeret, og de kan nu se frem til forlængelser af deres nuværende karantæner, fortæller Mikkel Lauritsen til klubbens hjemmeside.

Søndagens kamp på Brøndby Stadion sluttede 1-1 efter en sen FCK-udligning.


_

_


Mest læst i dag

Se flere

112

Ambulancer på række ved Fields

playKommunen vurderede ikke, at hjælpen hastede – så døde tre mennesker i Fields

Brand Amager

Beredskab rykker ud til brand: Beboere opfordret til at lukke vinduerne

Otte kvinder dømt for at hyre folk til at stjæle hund

Pernille Beckmann

Politi om chikanesag mod borgmester: "Det er en hastesag"


Brøndby


Forsiden lige nu

Se flere