Skrottet Tivoli-forlystelse vækker vrede: "Seriøst dumt"

Tivoli trøster de mange utilfredse gæster med, at der kommer en ny, vild familieforlystelse til næste år.

Efter at Tivoli onsdag kunne meddele, at de ved årets udgang lukker forlystelsen Snurretoppen, er det strømmet ind med utilfredse kommentarer fra folk fra nær og fjern.

- Ej ej, det kan I da ikke gøre. Det er en klassiker for alle størrelser i familen. Vi prøver den altid flere gange. Ærgerligt at der skal komme så mange nye forlystelser. Når I nu er sådan en gammel have, så skulle I også bibeholde nogle af de gamle ting, især når de jo er sjove, skriver Lene Risbjerg fra København på Tiovlis Facebook-side.

"Seriøst dumt"

Også Facebook-bruger Sofie Jamrath fra Hedehusene er stærkt utilfreds.

- Det kan i simpelthen ikke mene Tivoli!! Det har været min favorit, lige siden første Tivolitur jeg husker for over 20 år siden.. Min nevø på 6 år elsker den også, vi prøvede den +10 gange sidst.. Det er klart en forlystelse, der burde blive. Ærgeligt at sådan en klassiker forsvinder fra den gamle have, skriver hun og tilføjer til sin kommentar:

- Det er seriøst dumt, de fjerner en forlystelse, der er sjov for alle aldre.

Andre mener, at det netop er de gamle forlystelser, der gør Tivoli unik. 

- Synes, en del af charmen ved Tivoli er at de gamle forlystelser bevares, skriver Emma Glæsel.

Rettidig omhu

quote Tænk, hvis ingen bemærkede, at vi lukkede den efter 29 år og 14 millioner ture.

Torben Plank, Tivolis pressechef

Tivolis pressechef Torben Plank siger til TV 2 Lorry, at han har bidt mærke i de mange reaktioner på blandt andet Facebook.

- Vi er glade for, at mange af vores gæster har haft gode oplevelser med Snurretoppen. At de reagerer på denne her måde, det viser jo, at den har betydet noget for dem og er forbundet med gode minder. Tænk, hvis ingen bemærkede, at vi lukkede den efter 29 år og 14 millioner ture, siger Torben Plank.

Han fortæller, at tradition og fornyelse er en del af Tivolis DNA, og at man derfor bestræber sig på at have et godt mix af både gamle og nye forlystelser.

- Vi har jo stadig Veteranbilerne, Rutschebanen og Dæmonen, som jo efterhånden også er gammel dame. Men når det er sagt, så er Snurretoppen pensionsmoden, og vi mener, at det er rettidig omhu at få den skiftet ud med en ny forlystelse, som kan gøre lige så stor glæde, hvis ikke mere, siger han til TV 2 Lorry. 

"En masse godter i posen"

Til næste år kan Tivoli fejre 175 års jubilæum, og ifølge Torben Plank vil forlystelsesparken i den forbindelse have en "masse godter i posen" - heriblandt Snurretoppens afløser.

- Jeg kan sige, at det bliver en relativ vild familieforlystelse. Den skal nok leve op til Snurretoppen, både hvad angår design, hurtighed og sjovhedsfaktor, siger han. 

For de, der kan nå i Tivoli den 31. december, som bliver Snurretoppen allersidste dag, vil det være gratis at prøve forlystelsen, når først man har betalt entré for at komme ind i forlystelsesparken.

Her kan du se opslaget med de mange  kommentarer.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Roskilde Festival

playArrangører overvejer lyntest af deltagere på Roskilde Festival

roskilde festival

Roskilde Festival klar til 2021: 29 navne er klar

Statue løftes ved Glyptoteket

playHer bliver 116 år gammel statue flyttet for første gang

skøjtebane i zoo

playZoologisk Have åbner ny vinterattraktion for første gang

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere