17-årige Holger har været væk siden slutningen af oktober. Foto: Privatfoto/Scanpix

Sidst set i København: Nu frygter politiet for Holgers liv

17-årig har været væk siden oktober. Nu er politiet bekymret for, at der er sket ham noget.

17-årige Holger har været forsvundet siden den 26. oktober, hvor han gik fra en adresse i Aarhus.

Nu frygter politiet, der er sket ham noget.

Efter at Holger gik hjemmefra skulle han have opholdt sig flere steder i København fra d. 27.-30. oktober - blandt andet ved Hillerødgade på Nørrebro, omkring Ungdomshuset på Dortheavej i Københavns nordvestkvarter og på Christiania.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Her har han givet udtryk for, at han kunne finde på at tage til Sverige, muligvis ved at anskaffe sig en robåd og selv sejle derover, da han ikke har sit pas med. Men han kan også have søgt et lift.

Holger beskrives som:

  • Dansk
  • 178 cm.
  • Almindelig til muskuløs af bygning
  • Lyst, kort hår

Læs også Forsvundne Holger set i København: Har du set ham?

Har ikke kunnet spore ham

Østjyllands Politi, som har udsendt pressemeddelelsen, er bekymret for, at der kan være sket den 17-årige noget, da hverken politi eller pårørende har hørt fra ham siden hans forsvinden.

Det har ikke været muligt at spore ham via mobiltelefon eller hævekort. Han er eftersøgt internationalt, så også udenlandske politikredse er opmærksomme på, at Østjyllands Politi leder efter ham.

Politi opfordrer borgere til at være opmærksomme og ringe på tlf. 8731 1448, hvis de ser ham eller har været i kontakt med ham. Politiet opfordrer også til, at borgere gør opmærksom på det, hvis nogen uberettiget har overnattet i deres fritidshus.

Foto af 17-årige Holger, der er forsvundet. Foto: Østjyllands Politi