Sort Sol er et af hovednavnene til den - måske - kommende musikfest "Rock i Haven" i Rådhushaven i maj næste år. Foto: Sarah Christine Nørgaard - Scanpix

Ny stor musikfest mangler kommunens tilladelse

Arrangørerne af en ny stor musikfest i Rådhushaven har sat 20.000 billetter til salg inden kommunen overhovedet har givet grønt lys.

Dizzy Mizz Lizzy, Sort Sol, Medina, Mads Langer, Page Four og Kato.

 Det er topnavnene, som arrangørerne af Roskildes nys musikfest "Rock i Haven" har allieret sig med til en stor musifest i Rådmandshaven d.19. maj 2018.

Læs også Roskilde får endnu en festival: Store navne gæster scenen

 Og selvom de 20.000 billetter til musikfesten allerede er sat til salg risikerer den at måtte flytte et andet sted hen.

 I følge Dagbladet Roskilde er det langtfra sikkert, at kommunen giver godkendelse, når Kultur- og idrætsudvalget skal behandle ansøgningen på onsdag:

 - Det lyder meget fascinerende med en stor koncert i Rådmandshaven, men jeg vil anbefale, at kultur- og idrætsudvalget siger nej. Som Rådmandshaven ser ud nu, mener jeg ikke, at det vil være et sted at holde så stor en koncert, siger Birgit Pedersen, der frygter, at der vil komme for mange naboklager, fordi der ikke er støjafskærmning, siger formanden for udvalget, Birgit Pedersen (SF), til avisen.

Læs også Roskilde terrorsikrer julemarked

 Arrangørerne i Danske Koncerter & Events er dog fortsat optimistiske, og lover under omstændigheder, at der kommer en ny musikfest i Roskilde i en eller anden form. Også hvis konceptet skal laves om:

 - Faktum er, at vi holder noget i Roskilde. Det kan vi være helt sikre på, siger direktør Casper Christensen til dagbladet Roskilde