Mumificeret mand identificeret: Forsvandt for halvandet år siden

Den mand, der i går aftes blev fundet død i hæk på en parcelhusgrund i Glostrup forsvandt tilbage i oktober 2016.

Politiet blev i går tilkaldt til Sydvestvej i Glostrup, hvor en person mente at have set en dukke i buskadset. Det viste sig senere at være et mumificeret lig.

Ifølge TV 2 Lorrys oplysninger er der tale om den forsvundne Morten Peder Oxvang Mortensen, der for halvandet år siden forsvandt efter en tur i Tivoli med nogle venner.

Han forsvandt den 20. oktober 2016, og siden da har der ikke været noget nyt i sagen. Han skulle være kommet tidligt hjem til middag i familiens hjem den oktoberaften, men han dukkede aldrig op.

Morten Peder Oxvang forlod sit hjem på Østerbro for at tage i Tivoli med nogle venner om eftermiddagen, men i stedet for at tage s-toget hjem senere på aftenen mod Østerbro, tog han toget i retning mod Høje-Taastrup.

Her stod han af på Glostrup Station, og siden da har han været forsvundet. Nu er han blevet fundet kort derfra, hvor han sidst blev set for halvandet år siden.

- Personen har ligget så længe, at liget ligner en mumie. Skindet har trukket sig helt væk fra dele af kraniet, oplyste vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Brian Holm, i går aftes.

Blev fundet i en hæk

Liget blev mandag fundet af en borger i mellem en hæk og et plankeværk ved en have på Sydvestvej i Glostrup.

Ifølge politiet ligger der ikke nogen kriminel handling bag dødsfaldet. Politiet ønsker endnu ikke at oplyse om navnet på den fundne person, men man bekræfter, at der er tale om en 70-årig person, der har været forsvundet siden oktober 2016.

Afdøde er blevet foreløbigt identificeret ud fra personlige papirer samt tøj – men den endelige identifikation udestår fortsat. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Dødsårsagen er endnu ikke bekræftet, men ifølge TV 2 Lorrys oplysninger er der altså tale om den forsvundne Morten Peder Oxvang. 

Politiet bekræfter, at det er Morten Peder Oxvang, der er fundet død i Glostrup. Vi har valgt at sløre hans ansigt af hensyn til de pårørende.
Politiet bekræfter, at det er Morten Peder Oxvang, der er fundet død i Glostrup. Vi har valgt at sløre hans ansigt af hensyn til de pårørende.

Overvågningsbilleder fra oktober 2016 viste, at Morten Peder Oxvang Mortensen var på Glostrup Station kl. 19.05 d. 20. oktober, og at han kort efter forlod stationen.  

Klokken 08.45 registrerede en mast i Glostrup han mobiltelefon. Men det er det sidste livstegn. 

Selvom politiet dengang ledte med hunde i området, fandt de aldrig spor efter ham. 

De pårørende er blevet underrettet.  


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik