Ingen spor af forsvunden 68-årig

Københavns politi gentager efterlysningen af Morten Peder Oxvang Mortensen, der forsvandt efter en Tivolitur i sidste uge

Billedet her viser Morten Peder Oxvang Mortensen lige efter at han stod af toget på Glostrup Station torsdag den 20. oktober klokken 19.05. Har du set ham?

1 af 2

Som dagene går stiger mystikken. Torsdag aften i sidste uge forsvandt den 68-årige Morten Peder Oxvang Mortensen. Han havde været i Tivoli og stod af på Glostrup station. Derefter er han som sunket i jorden.

Københavns politi har flere gange efterlyst den 68-årige mand, der har hjerteproblemer  og er dårligt gående  - men uden held - og de gentager derfor efterlysningen.

Signalement - Morten Peder Oxvang Mortensen 

68 år gammel
192 centimeter høj
Gråt hår med måne
Han var klædt i en sort kasket, sort skindjakke, sorte bukser og sorte sko.

Morten Peder Oxvang Mortensen havde været i Tivoli med venner, da han tidligt torsdag aften tog linje B fra Hovedbanegården med ankomst 19.05 på Glostrup station.

Læs også Forsvundet efter Tivoli-tur med venner: Har du set Morten?

-Han var i godt humør og sagde bare, at han skulle hjem. Han havde en aftale med sin hustru. Der er ikke noget, der tyder på, at han ikke skulle have lyst til at komme hjem, fortalte Henrik Brix, der er vagtchef hos Københavns Politi i forbindelse med politiets første efterlysning.

Oplysninger i sagen til Københavns Politi på 114.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik