Kan du huske Yvonne? Nu er der godt nyt

Kassedamen Yvonne Jensen blev i september fyret i Kvickly Holte. Nu har hun takket ja til et job hos Købmanden i Søllerød.

Kassedamen Yvonne Jensen, der er i september blev fyret fra Kvickly Holte, har nu fået sig et nyt job.

Hun har nemlig valgt at takke ja til et job hos Købmanden i Søllerød, hvor hun starter den 1. november. Et job hun har fået tilbudt efter at være blevet et viralt hit. 

Fyringen af Yvonne Jensen fik nemlig flere tusinder danskere til tasterne, efter den faste Kvickly-kunde Eileen Klitvad i september lavede et opslag på Facebook, som, hun håbede, ville hjælpe Yvonne med at få et nyt job.

quote Forløbet har været helt smertefrit og lige efter bogen.

Ali Filikci, ejer af Købmanden i Søllerød

Og opslaget har altså hjulpet, for flere dagligvarebutikker rakte efterfølgende ud til Yvonne Jensen. En af dem var Ali Filikci, der ejer Købmanden i Søllerød, som tilbød hende et job hos ham. Og det er dét job, som Yvonne Jensen nu har sagt ja til.

- Forløbet har været helt smertefrit og lige efter bogen. Vi tilbød hende jobbet, og hun sagde, at hun lige ville tænke over det. Det fik hun selvfølgelig lov til, og så ringede hun i weekenden og sagde, at hun gerne ville takke ja, siger Ali Filikci til TV 2 Lorry.

Skal gøre kunderne trygge

Ejeren af Købmanden i Søllerød tilbød Yvonne Jensen et job, efter han havde hørt mange gode ting om hende. Og flere kunder har efter han tilbød hende et job hørt ham, om hun ikke snart kan ses i kassen.

- Der har været rigtig mange mennesker, som har været nysgerrige på, hvordan forløbet har været, siger Ali Filikci til TV 2 Lorry.

quote Hendes primære funktion bliver at gøre det hun er god til. At yde en god service og gøre kunderne trygge.

Ali Filikci, ejer af Købmanden i Søllerød

Yvonne Jensen blev ifølge Coop afskediget på grund af nedskæringer i Kvickly i Holte. Hun har sin sidste arbejdsdag i Kvickly Holte den 31. oktober og starter allerede dagen efter på sit nye job. 

Hos Købmanden i Søllerød får Yvonne Jensen matchet både timer og vilkår fra sit tidligere arbejde. Og hendes vigtigste arbejde i butikken bliver at stå i kassen og tage imod kunder.

- Hendes primære funktion bliver at gøre det, hun er god til. At yde en god service og gøre kunderne trygge, siger Ali Filikci

TV 2 Lorry har forsøgt at få en kommentar fra Yvonne Jensen, men indtil videre uden held.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik