Gadefest: Folk var noget mere berusede end onsdag

Op mod 85.000 mennesker festede til torsdagens Distortion på Vesterbro. Koncert måtte udsættes, fordi der var for mange mennesker i området.

Torsdag var det Vesterbro i København, der lagde gader til årets Distortion gadefest. Arrangørerne skønner, at omkring 85.000 mennesker var mødt op for at feste med. Og der var gang i gaden. 

- Overordnet er det gået fornuftigt, folk har været noget mere berusede ved torsdagens arrangement, end de var onsdag aften, siger vagtchef ved Københavns Politi Henrik Stormer til Ritzau.

Politiet måtte da også anholde 21 personer i forbindelse med festen. Det oplyser Københavns Politi omkring midnat natten til fredag.

Blandt de mange anholdelser drejer en del sig om vold. Politiet forventer, at 11 af de anholdte fremstilles i dommervagten fredag.

- Den alvorligste sag er fra Sønder Boulevard på Vesterbro, hvor en mand er blevet sparket i hovedet. Den sag er vi nu ved at undersøge nærmere, fortæller vicepolitiinspektør Henrik Møller Jakobsen. 

Koncert blev udsat

På Rådhuspladsen skulle dj'en Morten Breum være gået på scenen klokken 23.00. Den koncert blev udsat i tre kvarter, da der var for mange mennesker i området.

- Da de mindre scener på Vesterbro lukkede, strømmede folk mod Rådhuspladsen, og en overgang var der så meget pres på, at vi måtte lukke for trafikken på H.C. Andersens Boulevard, fortæller Henrik Stormer.

Udsættelsen af koncerten med Morten Breum betød, at han kun spillede i 20 minutter, da der skulle være ro ved midnat.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

tivoli

Populær musical genopstår i Tivoli

Julevindue 1

Landets mest julepyntede vindue? Michael har brugt en uge og 1.500 kugler

20180511-071052-L-1920x1279we

Nørrebro-drengen Mads Mikkelsen erstatter Johnny Depp i storfilm

cosedis3

galleryFly-fotografs billeder skaber debat: ”Min kærlighedserklæring til hovedstadsområdet”

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere