Fund af barnelig: Derfor blev bomberyddere tilkaldt

Forsvarets ammunitionsrydningstjeneste var tirsdag formiddag tilkaldt til Brinken i Glostrup, hvor der i går blev fundet et lig af et spædbarn .

Tirsdagen igennem har der fortsat været spærret af i det grønne parkområde i Glostrup, hvor der i går blev fundet et barne-lig gravet ned i jorden.

I løbet af dagen af dagen har et bomberydderhold fra Forsvarets ammunitionsrydningstjeneste besøgt findestedet ved boligbyggeriet Brinken og undersøgt jorden.

Det har i løbet af dagen ikke været muligt at få svar fra Vestegnens Politi på, hvor bomberydderholdet var blevet tilkaldt. Men her til aften fortæller vagtchef i Københavns Vestegns Politi, Søren Uhre, til BT, hvorfor det var nødvendigt at få eksperterne fra EOD, som de også kaldes, til Glostrup.

Derfor blev EOD tilkaldt

Han fortæller, at det ikke har noget med eksplosiver at gøre, men at det var for at foretage en grundig gerningsstedsundersøgelse med en metaldetektor.

- Det gør vi for at sikre os, at gerningsstedet er undersøgt til bunds. Der er ting, som vi ikke kan se med det blotte øje. Det kunne være, at der var tabt eller smidt noget på stedet. På den her måde har vi ekstra sikkerhed for, at vi ikke overser noget, siger Søren Uhre til BT.

Vagtchefen er tirsdag aften ikke orienteret om, hvorvidt ammunitionsrydningstjenesten fandt metalgenstande, som er interessante for den videre efterforskning, skriver BT.

Har du oplysninger i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes døgnet rundt på 4386 1448.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

brand i ishøj gildbroevej

play36 boliger ødelagt efter brand i etageejendom: 91 beboere skal genhuses

Mobiltelefon, opkald

Efter flere falske politi-opkald: Opfordrer borgere til at passe på

brand ishøj

Beboer løsladt efter voldsom brand i Ishøj

retten i Roskilde

78-årig dømt for hvidvask af næsten 50 millioner kroner

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere