FC Helsingør hiver ny spiller med om bord

FC Helsingør har fået en ny spiller i truppen.

Den 21-årige venstrekantspiller Adnan Mohammed kommer fra norske Arendal.

- Adnan er en superdygtig teknisk spiller, med et kæmpe potentiale. Han har noget af den x-faktor, som tilskuerne gerne vil se. Han virker som en dreng, der har lidt af det DNA, vi generelt går efter heroppe, og han er allerede faldet godt ind i truppen. Vi glæder os rigtig meget til at arbejde med ham fremover, siger cheftræner Christian Lønstrup i en pressemeddelelse.

Han nåede at spille 11 kampe i superligaen for FC Nordsjælland, inden han skiftede til Arendal i marts i jagt på mere spilletid. De sidste to uger har han prøvetrænet med FC Helsingør. 

- Han skal i lidt bedre form, og det ved han godt, men han har alligevel imponeret os i de sidste par uger, siger Christian Lønstrup.

Selv er han glad for skiftet: 

-  Det er Superliga, og jeg kan rigtig godt lide måden, man spiller fodbold på i FCH, så det tiltalte mig rigtig meget. De sidste par uge er gået godt, og drengene har taget rigtig godt imod mig, så det har været nemt at falde til i truppen, siger Adnan Mohammed i en pressemeddelelse.

Adnan Mohammed tiltræder på en treårig kontrakt.

Senest hentede FC Helsingør Søren Henriksen fra Vendsyssel FF til holdet, mens Rasmus Minor Petersen og Vito Hammershøi-Mistrati har forladt truppen. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Nicolai Geertsen

playDe ringer fra hele verden for at høre om danskers helt vilde scoring

20201101-171511-l-1920x1276we.jpg

FCK-spiller ramt af corona

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere