Webdox: Få historien om Superligasensationen fra Helsingør

FC Helsingørs dramatiske skæbnekamp kan nu opleves i webdox'en "Underdogs". Du undgår ikke at blive i godt humør - med mindre du er fra Viborg...

Se webdox ”Underdogs” her

Følelserne er uden på tøjet. Ingen havde regnet med det, men FC Helsingør, der kun har spillet i 1. Division i to år, spillede sig helt uventet ind i Superligaen 4. juni. Det skete, da de spillede 2-2 mod de professionelle spillere fra Viborg, som røg ud af Danmarks bedste række.

Det var en stor og overvældende aften for de fyraftensprofessionelle spillere fra FC Helsingør. Det er 80 år siden, at Helsingør sidst har spillet i Danmarks bedste liga – og ingen af FC Helsingørs spillere lever af at spille fodbold.

På TV 2 Lorry har vi indfanget nogle af de store følelser i webdox'en, som kan opleves og deles både via desktop og mobil. "Underdogs" er billeder og klip fra den store aften.

Fra kampen blev fløjtet af, har FC Helsingør fem uger til at blive kampklar til første Superligakamp. Og der er nok at tage fat på. Divisionsforeningen har indtil videre givet dispensation til at træner Christian Lønstrup kan fortsætte med at træne holdet, på trods af at han ikke har den fornødne trænerlicens, og at hjemmekampene kan finde sted på FC Helsingørs nedslidte stadion, der end ikke er godkendt til 1. divisionskampe.

Se webdox her

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere