Claus tager billeder af dagligdagen i Køge: Se hans smukkeste billeder

Claus Sall er en af mange fotografer i hovedstadsområdet, der deler sine smukke billeder og sin passion for fotokunsten på Instagram. Vi har lavet en række portrætter.

Du kan bladre i Christians smukke billeder øverst i artiklen.

Claus tager billeder af livets gang i Køge. Og selvom han efterhånden kender samtlige afkroge af byen, er han ikke nervøs for at finde nye motiver.

Han lever egentlig af at tage billeder af bryllupper og virksomhedsarrangementer, men på Instagram får han afløb for sin mere kreative, eksperimenterende side. 

Han kalder Instagram for sin legeplads, og det er især her, han deler de billeder, han fanger af dagligdagen, som den udspiller sig i området omkring Køge.

- Selvom jeg kommer mange af de samme steder, så ændrer lyset sig i løbet af en dag og gennem årstiderne. Og så er Køge en by i rivende udvikling, så der er altid noget nyt, forklarer han.

- Det "nye" kan være små bitte ting, som de færreste måske vil opdage. Men når jeg er ude med mit kamera, kan jeg lægge mærke til ting og få noget fedt ud af noget, som for andre måske kan være ligegyldigt, siger han. 

Claus kalder sig selv lidt af et ordensmenneske, og hvis han falder over en tilfredsstillende form eller et mønster, ser han straks en billedkomposition for sig. 

Det er dog langt fra altid, han kommer hjem med noget godt, indrømmer han:

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg altid kommer hjem med noget pissefedt. Men det giver mening at gå tur hver dag, for jeg opdager næsten altid noget nyt selv, siger han.

Når Claus tager billeder til Instagram, er det selvfølgelig for at skabe sig et navn, så folk måske tænker på ham, hvis de skal bruge en fotograf senere hen. 

Men selvpromoveringen er kun en lillebitte del af hans motivation:

- Jeg deler billeder 99 procent for min egen skyld. Men jeg håber selvfølgelig, at nogen i mit lokalområde bliver inspireret til at komme ud og se nogle af de ting, jeg tager billeder af. Jeg vil gerne vise mine medborgere i Køge, at vi har nogle fede steder, hvor man kan opleve meget smukt, fortæller han.

Find flere af Claus’ billeder på Instagram her.