Ali tilbyder Yvonne job: ”Mine kunder har anbefalet hende”

Kassedamen Yvonne Jensen blev for nylig fyret i Kvickly Holte, men det ser det ikke ud til, at hun kommer til at gå arbejdsløs særlig længe.

Historien om kassedamen Yvonne Jensen, der er blevet fyret i Kvickly Holte, er nået vidt og bredt. Mange tusinde danskere, der ikke kender hende, har gennem Facebook støttet og hjulpet hende ved at skabe et kæmpestort netværk på det sociale medie.

Opslaget blev lagt på Facebook fredag af Eileen Klitvad, der i mange år er blevet betjent af Yvonne Jensen i Kvickly. De to kender ikke hinanden personligt.

- Jeg køber ind i Kvickly i Holte. Det har jeg gjort i mange, mange år og det er jeg glad for. I lang tid har jeg helt bevidst valgt at betale for mine varer i Yvonne Jensens kasse. Jeg kender hende ikke, men hun har ALTID smilet på og en venlig bemærkning, indleder Eileen Klitvad sit opslag, som i skrivende stund er blevet delt knap 3700 gange.

Men Eileen Klitvad blev trist, da hun fandt ud af at Yvonne Jensen var blevet fyret, og derfor satte hun sig ned for at skrive opslaget i håbet om at andre butikker vil ansætte hende.

Købmand: Hun passer godt her

Og den mission ser ud til at lykkes. Yvonne Jensen har angiveligt fået flere tilbud, hvor et af dem er fra Købmanden i Søllerød.

Ejeren Ali Filikci bekræfter jobtilbuddet til Yvonne Jensen, og det er endda selvom han endnu ikke har talt med hende.

- Da jeg hørte om Yvonne, synes jeg hun lød som en rigtig god medarbejder, og da flere af mine faste kunder søndag har anbefalet mig at ansætte hende, så er jeg ikke i tvivl om, at hun vil passe godt ind her, hvis hun altså er interesseret, siger Ali Filikci til TV 2 Lorry.

I første omgang er der tale om et deltidsjob.

- Jeg kan godt bruge hendes erfaring og kompetencer, og desuden er hun lokalkendt. Hos os skal hun stå i kassen, tage imod kunderne og gøre det, hun er god til. Og det er at give kunderne en god oplevelse, som jeg forstår det, siger Ali Filikci.

TV 2 Lorry har uden held forsøgt at få fat på Yvonne Jensen for at fortælle hende om det konkrete jobtilbud.

Så kære Yvonne, hvis du læser med her, så vil Ali fra Købmanden i Søllerød gerne i kontakt med dig.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik