Serie Søndagsmagasinet

13:27

Dette afsnit

De pressede fængselsbetjente

17/06/2018

Fængselsbetjentene er pressede som aldrig før og ifølge eksperter kan situationen få konsekvenser for hele det danske samfund.

Et job som fængselsbetjent består både i kontrollerende arbejdsopgaver, når de indsatte skal låses inde, men også pædagogisk og psykologisk rådgivning over for de indsatte, så de kan få hjælp til at komme videre i livet. Men i hovedstadsområdet er betjentene hårdt plaget af voldsparate indsatte, som fra politisk side bliver svaret igen med nultolerence og en meget stram linje overfor de indsatte.

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å