Jernbanebro ved Vallensbæk monteret

I weekenden blev anden del af en 512 meter lang jernbanebro over Motorring 4 monteret i Vallensbæk. Broen er en del af den kommende jernbane mellem København og Ringsted.

Strækningen fra Vallensbæk Sø til og med Ishøj Stationsvej samt strækningen mellem Holbækmotorvejens sammenfletning med Motorring 4 til og med Ishøj Stationsvej var lukket for trafik i sydgående retning hele weekenden frem til mandag morgen, mens broelementer blev monteret.

De enkelte elementer var op mod 39 meter og med en vægt på omkring 200 ton. De ankom med ni særtransporter fra Korsør i korteger af to til fire blokvogne med cirka 30 kilometer i timen.

Selv om broelementerne hen over Motorring 4 snart er på plads, vil der stadig skulle udføres monterings- og svejsearbejde på den kommende jernbanebro.

Det betyder, at bilister må indstille sig på indsnævrede kørebaner og nedsat hastighed ved Vallensbæk frem til sommeren 2016.

Arbejdet med at etablere den nye jernbanebro gik i gang i starten af 2015 og forventes færdigt i slutningen af 2016. Banen mellem København og Ringsted åbner i december 2018.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Trafik

80_percent

playEnhedslisten: Det haster med en løsning for Østbanen

618113-311

Forsinkelser for S-tog og fjerntog efter uheld ved Valby

Ny Ellebjerg. Olivas Borehoved 06. Foto Metroselskabet

Boremaskiner krydser byen - denne gang over jorden

elbusser københavn frederiksberg

14 buslinjer omlægges til el i 2022 – heriblandt to travle ruter i København

Vallensbæk

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere