DF ude af budgetforlig i Vallensbæk

Dansk Folkeparti har forladt budgetforhandlingerne i Vallensbæk. De vil ikke være med til at bruge 6,9 mio. på rådhusombygning.

- Først og fremmest er vi lodret imod at bruge 6,9 millioner kroner på at shine rådhusets stueetage op. Det er en helt forkert prioritering, når der samtidig gennemføres grønthøsterbesparelser på ældre og børn i hele kommunen, siger partiets gruppeformand Kenneth Kristensen Berth.

I dag har partiet har fremlagt Dansk Folkepartis alternativ til det budgetforlig, som Konservative, Socialdemokratiet, Venstre og Socialistisk Folkeparti har fremsat.

Det indeholder en udvidelse af hjemmehjælpen for kommunens svageste ældre, ansættelse af en aktivitetsmedarbejder i kommunen og en ny bus til Aktivitetscentret Rønnebækhus.

- I Dansk Folkeparti mener vi, at de prioriteringer kommer vores borgere meget mere til gavn end at man bruger, hvad der svarer til indkøbet af to villaer på at renovere kommunalbestyrelsessalen og nogle mødelokaler på rådhuset, siger Kenneth Kristensen Berth i en pressemeddelelse.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Lauritz Lindboe Wind overfald blurred

playS vil give voldsdømte karantæne fra barer om natten

amdisenogbjørstorp

"Et forsøg på snyd" før drama-valg i S: Samme kreditkort oprettede 33 medlemskaber

20160309-162009-3-1920x1281we

Gentoftes stemmesluger tjekker ud - nu kaster de andre sig over byttet

Hans Toft 2018

Går af efter 28 år som borgmester: ”Han symboliserede det kommunale Konservative”

Vallensbæk

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere