Dansk klub i problemer: Sælger billetter til kampe, der ikke spilles

Ishockeyklubben Rødovre Mighty Bulls forsøger at hente det beløb, de har budgetteret med, efter at Metal Ligaen er blevet afsluttet uden et slutspil.

Arkivfoto af Rødovre Mighty Bulls. Foto: Jan Korsgaard - Ritzau Scanpix

I samarbejde med tv2.dk

Rødovre Mighty Bulls råber om økonomisk hjælp.

Torsdag besluttede Danmarks Ishockey Union og Ligaforeningen at afslutte Metal Liga-sæsonen med øjeblikkelig virkning som følge af udbruddet af coronavirus, og det betyder, at den sjællandske ishockeyklub mangler 300.000 kroner i sit budget.

Pengene skulle være hentet i de to slutspilskampe, Rødovre havde sat næsen op efter, men uden et slutspil er det umuligt.

Klubben har derfor iværksat et initiativ, der går ud på at sælge billetter à 125 kroner stykket til slutspilskampe, som altså ikke spilles.

Rødovre Mighty Bulls håber på massiv opbakning fra fans og lokalområdet. Klubben skriver på sin hjemmeside:

- Den meget ekstraordinære situation gør, at mange indtægter i form af entré, bodsalg, sponsorater og VIP-billetter desværre går tabt, hvilket kan få store konsekvenser, da mange udgifter stadig ligger foran, inden sæsonregnskabet kan afsluttes.

- Det er i princippet en donation, men vi må forsøge at gøre noget, ellers er der formentlig ikke eliteishockey i Rødovre i næste sæson, siger Rødovre Mighty Bulls-direktør Bjørn Sørensen til Rødovre Lokal Nyt.

Inspireret af tysk fodboldklub

Direktøren fortæller videre, at idéen med støttebilletter er hentet fra tysk fodbold.

Der er tale om klubben Dynamo Dresden, der i 2012 solgte 32.066 billetter til en kamp mod Ingolstadt i den næstbedste tyske række, selvom kampen skulle spilles uden tilskuere på lægterne.

Dynamo Dresden var blevet pålagt at spille kampen for tomme tribuner, fordi klubbens tilhængere havde lavet ballade i en pokalkamp mod Borussia Dortmund året tidligere.

Rødovre Mighty Bulls oplyser på sin hjemmeside, at målsætningen er at sælge mindst 2500 støttebilletter, inden salget slutter 17. april. Billetterne er af symbolsk betydning og kan ikke benyttes til fremtidige kampe.

Lykkes initiativet og andre forskellige tiltag ikke, vil alle køb af støttebilletter blive refunderet, skriver ishockeyklubben.

Rødovre spillede to hjemmekampe i grundspillet for lukkede døre, inden det altså blev besluttet at aflyse sæsonen.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik