Sjællandske betjente indsat i København

Betjente fra de øvrige sjællandske politikredse støtter Københavns Politi i forbindelse med efterforskningen af de aktuelle bombesager.

Foto: Philip Davali / Ritzau Scanpix

I samarbejde med TV2 ØST

Betjente fra hele Sjælland medvirker i den store politiindsats, som er indledt efter bombeangrebene i København den seneste uge.

Således er betjente fra de øvrige politikredse blevet trukket til området for at hjælpe med indsatsen. Det bekræfter Midt- og Vestsjællands Politi overfor TV2 ØST.

Indsatsen omfatter blandt andet gående patruljer på gaden i den indre by, oplyser Københavns Politi på Twitter.

Efter bomben sent tirsdag aften rettet mod Skattestyrelsen og mod Lokalpolitiet på Nørrebro natten til lørdag har politiet efterforsket sagen intensivt, og politiet har i den seneste sag offentliggjort flere billeder og en video af den mand, som anbragte bomben foran politistationen.

Artiklen fortsætter under videoen.

00:36 Luk video

Ingen er kommet noget alvorligt til som en følge af bombesprængningerne i København. Sagen følges dog tæt af myndighederne – blandt andet er regeringens Sikkerhedsudvalg trådt sammen som følge af sprængningerne.

Der er sket store ødelæggelser som følge af de to bomber i København. Tirsdag blev facaden på Skattestyrelsen knust af bomben, og omkring 200 ruder meldes knust efter eksplosionen på Nørrebro.

Københavns politi efterlyser stadig vidner, som har været i området for bombesprængningen natten til lørdag og tirsdag aften. Har du oplysninger i sagen så ring til politiet på telefon 1-1-4.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik