Politiet har fundet et kvindelig ved Kalveboderne

Københavns Politi er i gang med en redningsaktion ved Kalveboderne syd for København.

Københavns Politi har siden først på aftenen været talstærkt til stede ved Klydesøen på sydsiden af Kalveboderne på Amager ved København.

Det sker efter at politiet tidligere eftermiddagen modtog en anmeldelse om, at der var fundet et kvindelig. Over for Ritzau bekræfter efterforskningsleder Jens Møller, at der er fundet et et lig på stedet.

- Vi oplyser ikke yderligere på nuværende tidspunkt. Men vi vil melde noget ud senere, siger Jens Møller klokken 19.16 til Ritzau.

Fåmælt politi

Politiet bekræftede tidligere på aftenen indirekte tilstedeværelsen i området over for TV 2 Lorry - men hvad aktionen handler om, var politiet dengang ikke interesseret i at oplyse.

- Det, der sker på Amager, har jeg ingen kommentarer til, siger vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Stormer, til TV 2 Lorry omkring klokken 18.

Senere tilføjede politiet dog på Twitter, at der "pågår netop nu næørmere undersøgelse i sagen", men at man ikke har yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt. 

Ifølge alarmen er Hovedstadens Beredskab rykket ud til en redning på stedet, hvor man er blevet bedt om at assistere politiet. Det bekræfter operationschef Kristian Næsted over for TV 2 Lorry.

- Mere kan jeg ikke fortælle, siger han.

Et større område er afspærret, og ifølge BT har politiet været til stede i området gennem længere tid.

Søgte efter Kim Wall i området 

I løbet af eftermiddagen har et skib søgt efter den afdøde Kim Wall. 

Tidligere mandag kom en del af ubådsejeren Peter Madsens forklaring frem. Han er sigtet for at have forvoldt hendes død, men afviser at have begået et drab.

- Sigtede har til politiet og i retten forklaret, at der er sket en ulykke ombord på ubåden, som har medført Kim Walls død, og at han efterfølgende har begravet hende til søs på et ikke nærmere defineret sted i Køge Bugt. Københavns Politi kan supplerende oplyse, at sigtelsen for drab opretholdes, lød det i en pressemeddelelse fra Københavns Politi mandag formiddag.

Københavns Politi afholder mandag klokken 20.30 et pressemøde på Københavns Politigård om fundet af liget.

Opdateres

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20_percent

playÉn person anholdt ved demonstration i København

Hærværk overvågningsbilleder Kagefryd Helsingør 112 politi

Politi efterlyser gerningsmand bag politisk motiveret hærværk mod kagebutik

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Tårnby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere