Serie Søndagsmagasinet

14:37

Dette afsnit

Til kamp for klimaet

De er unge, grønne og brænder for at bremse klimaforandringerne. Søndagsmagasinet har mødt nogle af Københavns klimaaktivister, som i disse år bliver flere og flere.

Indtil for to år siden tænkte 25-årige Frederik Sandby ikke meget på klimaet. Men det vendte en ganske særlig begivenhed op og ned på, og i dag bruger han næsten al sin tid som aktiv i klimakampen. Frederik Sandby er en del af en voksende grøn græsrodsbevægelse, hvor unge engagerer sig i kampen for klimaet.

27/10/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å