Serie Søndagsmagasinet

13:43

Dette afsnit

Terkel – The Motherfårking Musical

Da animationsfilmen Terkel I Knibe udkom i 2004 høstede den kæmpe succes og skabte debat, blandt andet for sin direkte tilgang til emnet mobning. Nu, 15 år senere, får alle filmens karakterer nyt liv, når der er premiere på musicalen Terkel – The Motherfårking Musical i Tivoli.

28-årige Lea Thiim Harder har for alvor slået igennem på den danske musicalscene i løbet af det sidste år. I Terkel – The Motherfårking Musical spiller hun rollen som Dorit – også kendt som Fede Dorit fra filmen sammen med bl.a. Ruben Søltoft, Martin Brygmann og Thomas Bo Larsen. Vi har fået lov at rende i hælene på hende de sidste seks uger op til premieren.

10/02/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å