Serie Søndagsmagasinet

18:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Valgkamp i Fredensborg I Fredensborg har borgmesteren og hans politiske modstander en fælles mission. De vil lokke nye borgere til kommunen, for ellers vil der fremover mangle skatteindtægter. Biker for gud I de unge år var hans liv præget af stoffer, sprut og vold. 61 årige Leif Lund fra Osted er tidligere præsident i motorcykelklubben seks 66. Men for 10 år siden var han ude for en voldsom oplevelse, der ændrede hans liv drastisk. Portræt af en caller Det gælder om at have en velsmurt stemme, en taktfast rytmesans og ikke mindst en skakmesters forudsigelighed. 63 årige Tommy P. Larsen er en af Danmarks bedste såkaldte callere. Vi var med, da han spillede op til dans hos Funny Squares i Hårlev på Stevns Lammeproducent Danskerne spiser lam som aldrig før. En af landets største lammeproducenter har næsten tusind lam gående ved Viby Sjælland, som han selv passer. Vi har været med ham og hans hunde på arbejde i uldent selskab.

28/10/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å