Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

I denne uge byder Søndagsmagasinet på: Valgkamp i Furesø I Furesø kommune sidder en socialdemokrat på borgmesterposten - i det område, der har kæmpet med gælden efter Peter Brixtofte. Men de borgerlige kæmper for at få magten tilbage. Fie har halveret sin vægt 140 kilo er blevet til 70. Bare ved hjælp af hård træning. 19-årige Fie stod ellers over for en fedmeoperation. På tur med ballonskipper Oliver flyver med ud over Arresø, for at lære om kunsten at flyve en ballon. Kunst af drivtømmer I godt tyve år har Jan Mogensen gjort små stykker værdiløst drivtømmer til sin levevej. For på sit værksted i Hundested giver han træstykkerne nyt liv.

16/09/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å