Serie Søndagsmagasinet

18:37

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Selsø Slot reddet Bygningen er blevet kaldt for Danmarks mest jomfruelige herregård. Siden 1829 har den stået ubeboet hen, og er efterhånden truet af forfald og svampeangreb. Men nu sikrer en ny donation Selsø Slot - der de kommende år skal igennem en omfattende restaurering. Ravfiskere Siden stormen Bodil hærgerede på Nordkysten, har de nordsjællandske ravfiskere haft gyldne tider. Kunstner Pia Falck er én af dem, der har fundet nogle imponerende stykker. De bliver behandlet og smukkeseret i hendes hjem i Tisvildeleje. Youtube Oscar 17-årige Oscar fra Snekkersten er på blot en måned blevet et lokalt YouTube-fænomen. Flere end 5000 følger via sociale medier med i de videoer, han laver hjemme i stuen og lægger på internettet. Juletræsproducent Mosegården i Hillerød Juletræet er en tradition i de fleste familier, men for nogen er det meget mere end det. I Tulstrup ved Hillerød bor en familie, der dyrker og sælger juletræer, og det har familien gjort i snart 90 år.

23/12/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å