Serie Søndagsmagasinet

18:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Søndagsmagasinet viser i dag: Der er fangstgaranti, når frivillige fiskeentusiaster i disse dage jager gydemodne ørreder i de sjællandske vandløb. Vi var med i Elverdamsåen, hvor havørreder fra Isefjord er trukket ind for at lægge æg. Et ægtepar fra Stenløse har sat en tyk streg under, at det med at være over 70 år ikke betyder, at man er inaktiv og it-forskrækket. De kæmper på deres helt egen facon mod begrebet ældrebyrden. Et mere end 5500 år gammelt skelet blev fundet i Salpetermosen i august, og siden da har forskerne arbejdet på at stykke moseligets historie sammen. Til daglig læser hun til folkeskolelærer, men i fritiden lever 31-årige Stella Nielsen fra Hornsherred et liv som moderne heks.

17/11/2014

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å