Serie Søndagsmagasinet

13:57

Dette afsnit

En kirke for de unge

03/06/2017

I uKirke på Vesterbro tænker præst Thomas Nedergaard i nye baner for at løse en svær opgave: at tiltrække unge til folkekirken.

I 2016 meldte rekordmange sig ud af den danske folkekirke, og det er særligt de unge, der dropper kirkeskat og salmesang. I uKirke arrangerer de unge selv koncerter, fællesspisning og boksekamp i det ellers hellige rum. Og med de alternative arrangementer træder flere fra den unge generation ind i folkekirken.

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å