Groft røveriforsøg: Tankpasser truet med slagterkniv

Politiet efterlyser vidner til et røveriforsøg mod en tankstation i Solrød Strand. To mænd med en slagterkniv truede en ung, kvindelig ekspedient.

To røvere jagede tirsdag aften en skræk i livet på en ung, kvindelig ekspedient på en tankstation på Janesvej i Solrød Strand.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport indløb der klokken 21.58, kort før tanken skulle til at lukke, en anmeldelse om, at to mænd havde forsøgt at true sig til kassebeholdningen med en slagterkniv.

Politiet skriver i døgnrapporten, at dørene til butikken er lukket om aftenen, så de skal åbnes af medarbejderen. Men det havde de to røvere dog tilsyneladende taget højde for.

Signalement af de to røvere

Hit med pengene

Den ene af de to mænd kom således først hen til døren uden maskering, hvilket fik den 20-årige kvindelige ekspedient til at lukke ham ind.

Herefter fulgte så den anden mand, som var maskeret med en hue og en halsedisse foran munden. Han havde en stor slagterkniv i den hånd og en plasticpose i den anden hånd og sagde, at hun skulle give ham pengene.

Trykkede på overfaldsknap

Ekspedienten var dog forinden blevet mistænkelig over de to mænds adfærd, og hun havde derfor trykket på overfaldsknappen.

Hun sagde, at hun ikke kunne åbne kassen, og at politiet var på vej, hvilket fik de to røvere til at flygte fra stedet uden udbytte i retning mod Litorinavej.

Der blev sendt flere patruljer til stedet, som forsøgte at finde frem til de to gerningsmænd. Politiet efterforsker nu sagen, for at finde frem til de to røvere.

I den forbindelse vil Lokalpolitiet i Køge gerne høre fra vidner, der har bemærket noget i forbindelse med røveriet, eller som har set de beskrevne personer flygte fra stedet.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

joh-f73df42b-2340-4e89-80b8-0d6b8be660b7

Politi efterforsker mulig bilbombe som rockerbande-relateret

def_thumb,50_percent

playFolk går på isen på flere søer i København: Vi prøver at tale folk til rette, siger politiet

snekkersten 112 utryghedsskabende politi

Politi tilbageholder ti personer for utryghedsskabende adfærd i Nordsjælland

joh-4e336273-f567-4469-b92f-5683cbd5a98b

Politi håber på vidners hjælp i bilbombesag: "Man skal ikke holde sig tilbage"

Solrød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere