Politiet: Har du set 16-årige Servet før drabet?

Københavns Politi udsender nu et foto af den skuddræbte 16-årige. Politiet beder alle, der har set Servet op til drabet om at henvende sig.

Efter aftale med den dræbtes forældre, offentliggør Københavns Politi nu foto og navn på den 16-årige dreng, der blev dræbt af skud mandag aften ud for sin bopæl i Ragnhildgade på Østerbro.

Politiet ønsker at komme i kontakt med folk, der har set den 16-årige Servet Abdija i tiden op til drabet kl ca. 21.05 mandag den 16. oktober 2017. 

- Selv om vi også har en række andre spor at arbejde med, så er det vigtigt at vi hører fra alle vidner i denne sag. Så kontakt politiet - vi sidder klar ved telefoner, siger efterforskningsleder Hans Erik Raben i en pressemeddelse.

Vi sendte tidligere live fra politiet pressebriefing. Det kan du se her. Artiklen fortsætter under videoen.

VED DU NOGET?

Politiet formoder ikke, at drabet har relation til den igangværende bandekonflikt. Tirsdag fortalte man, at det drejede sig om en helt almindelig stabil 16-årig teenagedreng.

Men hvad motivet så er, ved politiet endnu ikke. Derfor opfordrer politiet lige nu alle, der ligger inde med viden om skuddrabet, til at melde sig.

- Vi ved, at nogen ved noget, siger efterforskningsleder ved Københavns Politi Hans Erik Raben til TV 2 Lorry. 

Foreløbig har man fået cirka 65 henvendelser, men man savner fortsat de afgørende oplysninger. Politiet vil gerne høre fra alle unge, der kunne vide noget. 

- Vi er meget interesseret i alle, der måtte vide noget omkring, hvilken konflikt der kunne ligge bag. Det kan være omgangskredsen ved, at nogen har været uvenner eller nogen skylder nogen penge - eller det kan være kæresterelateret, siger Hans Erik Raben til TV 2 Lorry. 

- De unge må eventuelt tale med deres forældre og gå til politiet, fortsætter Hans Erik Raben. 

Københavns Politi oplyser til TV 2 Lorry, at der er mulighed for at politiet kan komme til de unge og tale i trygge omgivelser. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Retten i Roskilde

Mand tiltalt for forsøg på voldtægt af børn via datingside

Roskilde havn

Ældre mand fundet død i Roskilde Havn

Men In Black, København den 27 februar 2021 demonstration mod nedlukning

Politi anholder otte til demonstration mod coronarestriktioner

20_percent

playÉn person anholdt ved demonstration i København

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere